LIVING PROOF NO FRIZZ

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.


Jag har testat ett shampoo och balsam som mitt hår verkligen gillar nämligen No frizz serien ifrån Living Proof. Jag märker direkt att håret blir mjukt och lätthanterligt, dock så märker jag inte så jätte stor skillnad gällande frisset. Mitt hår är väldigt platt och rakt så jag tror nog att ett mer lockigt hår har mer nytta av denna serien än jag, för att få ner frisset och få fran lockarna mer. Men för att få glans och mjukare hår så är detta ett riktigt bra alternativt till alla hårtyper.

Och till den viktigaste frågan nämligen hur doftar dem? De har en riktigt härlig doft som inte doftar för mycket men ändå ger den härliga frisör känslan som man vill uppnå i sina hårprodukter.

No Frizz blockerar fuktighet utan att tynga ner håret, jämnar ut hårtexturen och gör håret glansigt och friktionsfritt ger håret näring och återfuktning. No Frizz Shampoo är idealiskt för alla frissbenägna hår. Det är sulfat- och silikonfritt, säkert och formulerat för färgat och kemiskt behandlat hår.

No frizz balsamet är ett lättviktsbalsam gör håret mjukt samtidigt som det förhindrar friss. Utredande och glansgivande.
När hela serien används ihop ger den ett hår som är återfuktat, följsamt och frissfritt.

Hela serien finns att köpa HÄR och just nu är det dessutom 20% på allt från Living proof

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer