LOOKFANTASTIC RABATT

Inlägget är i betalt samarbete med Lookfantastic samt innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Som precis som nästan alla andra företag så har även Lookfantastic hakat på Black week trenden, dem har en massa populära märken nedsatta just nu fram tills måndag den 30/11. Produkterna som är nedsatta finner ni HÄR och med rabattkoden FANNYBF så aktiverar ni erbjudanden upptill 50%! Jag ska visa upp några produkter som jag har beställt hem som verkligen är stora favoriter här hemma!

Estee Lauder bronze goddess powder - medium/deep, denna bronzern är den bästa jag äger, super pigmenterad så ett dopp med borsten räcker till halva ansiktet, oftast med för pigmenterade produkter så kan det bli lite fläkigt eller svårt att blenda ut, det blir det absolut inte med denna utan bronzern lägger sig fint och jämt över hela ansiktet.

En produkt som jag bara måste nämna är Joico Kpak luster lock, ett multi spray till håret som ger sjukaste glansen samt är värmeskyddande, ger fukt samt reparerar håret. Mitt ny blekta hår älskar denna, blir absolut inte fet eller tung utan reder ut tovor bra samt skyddar mot fön och styling.

Min absoluta bästa highlighter som jag någonsin har testat är Becca shimmering skin perfector pressed highlighter i nyansen c-pop, den får en att synas ifrån rymden samt har den perfekta tonen som passar dem flesta hudtonerna, en guldig champange nyans som framhäver dem högsta punkterna i ansiktet. Man behöver ytterst lite och absolut inte blöta borsten innan man applicerar, trust me you don´t need that. Är ni sugna men kanske inte behöver ytterligare en highlighter eller har en låg budget så beställ hem denna mini varianten, den kommer hålla forever! kostar under 200ingen!

Nästan varje gång jag sminkar mig till jobbet så smetar jag på Collision ifrån Linda hallberg på locket, ger galet snyggt ''blöt liknande glitter'' men nackdelen är att man måste köpa hela paletten om den skuggan tar slut eller om någon av er är sugna på endast den nyansen. Men min kollega köpte Mac Extra Dimension Foil Frosted Firework Eye Shadow i nyansen sparktacular och jag var tvungen att beställa hem den då den påminner såå mycket om Collision, inte lika pigmenterad men det går att få samma resultat!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer