LORÉAL FALL NEWS 2018

Loréal har skickat ut sina höst nyheter och detta landade i brevlådan förra veckan. Nya nyanser utav deras Color Riche Shine & Color Riche matte och en relanserad True match powder i en ny och förbättrad formula och i många fler nyanaser än tidigare!

Här kan ni läsa om vad jag tycker om Color riche shine och Color riche matte är väldigt behaglig på läpparna och i matt formula, jag skulle dock säga vanlig läppstift hylsa formula.

659 | 657 | 247 149kr/st

Blush in a rush | mon jules | paris cherry 129kr/st

Två nyheter för Loréal är Brow artist high definer & Elvital dream length steam mask.

Elvital Dream length serie* fick jag med mig hem på Daisy expo som var i vintras härkan ni läsa om det. Jag älskar den serien, mitt hår känns friskt och lättutrett samt luktar så gott. När jag fick press mejlet om att samma serie kommer ut med en steam mask så blev jag riktigt exalterad!

Så här fungerar masken:

Elvital Dream Length Steam Mask är en värmeinpackning till långt och skadat hår. En intensivt vårdande hårinpackning berikad med vegetabiliska proteiner, vitaminer och ricinolija för att vårda dina hårfibrer.

En hätta med självuppvärmande formula som i kombination med hårinpackningen gör det möjligt för produkten att ge vård.

  1. Efter schamponering, skölj håret och krama ur vattnet. Applicera sedan hårinpackningen. Fördela inpackningen jämnt över längderna med en grov borste innan du tar på dig hättan.
  2. Samla håret i en knut och ta på dig hättan. Massera försiktigt på hättan för att aktivera värmen.
  3. Tid till att slappna av! Låt inpackningen verka i 10 minuter.
  4. Skölj ur grundligt.

Jag testade faktiskt masken i morse och ja mitt hår blev mjukt och lättrett vilket jag letar efter hos hårmasker. 1 behandling kostar 75kr och jag tycker väl att denna funkade precis lika bra som deras dream length mask* som redan finns i serien, som även den kostar 75kr men för 300ml.

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer