M PICAUT - HYDRA MIRACLE SERUM


M Picaut - Hydra Miracle serum 699kr / 30ml
Efter att jag skrev detta inlägget så fick jag hemskickat Hydra miracle serumet i fullsize ifrån M picaut.

Så här står det om Miracle serumet:
M Picaut Hydra Miracle Serum - för maximal återfuktning! Detta ljuvliga serum har en unik kombination av tre olika hyaluronsyror för att ge optimal effekt.

"Den första hyaluronsyran hjälper till att binda och låsa fukten i huden, den andra utvinns ur tamarindfrukt och hjälper till att ge som en skyddande film på huden samt reducerar synbarheten av rynkor och ger en boost till hudens elasticitet.
Den tredje, som kallas för ''den senaste generationens hyaluronsyra'', återfuktar på djupet för att ge en ''plumpande'' effekt samt ger en uppstramande effekt.

Tamarindfrukt-, alg- och havtornsextrakt hjälper tillsammans till att skydda huden mot UV-nedbrytning och andra miljömässiga föroreningar, samtidigt som den erbjuder en fantastisk lyster."


Serumet är väldigt drygt så dessa 30ml kommer räcka så länge.
Jag har märkt att min hy inte känns så torr när jag tvättar ansiktet och sen inte har någon produkt på, då det alltid brukar strama när ansiktet är helt "naket" ibland är jag bara så himla lat och orkar inte lägga serum/olja/kräm men på senaste så är jag nästan tvungen till det då det blir så obehagligt annars, men det känns inte lika stramt efter att ha använt detta serumet ett tag.
Det känns stramt till en början när jag har applicerat i hela ansiktet då serumet torkar på huden, dock försvinner den känslan efter en stund.
Jag älskar att flaskan har en pipett, jag älskar pipetter det känns som man jobbar i ett labb typ haha.

Just nu fram till den 20janauari så är det 20% rabatt på hela deras sortimentet HÄR


Inlägget innehåller affiliatelänkar och innehåller pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Saraglavin
Saraglavin,
Åh detta låter så spännande 😊
nouw.com/saraglavin