M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil

M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil, 499kr (länk)

Jag har supertorr hy, speciellt benen typ svider varje gång jag duschar... Jag har provat endel kroppsoljor men de jag har testat torkar så saktaaa så man kan inte sätta på sig kläder eller sitta någonstans.... Den här oljan luktar så gott - citrus, så väldigt fräsch och det bästa med allt - den torkar verkligen in snabbt och är bra för oss med extremt känslighy och huden blir så mjukt efteråt, love it!

Så här beskriver M Picaut produkten:

''En superlätt, lyxig olja som erbjuder näring och lyster till huden samt en silkeslen känsla. Idealisk för kropp, torra hårtoppar och nagelband. Den är berikad med extrakt från havtorn, nyponros, chiafrön, camelina, squalene och jojoba vilket ger huden en boost av näring och lyster, medan citronmyrten ger energi till sinnet.''

Huvudingredienser:

Camelina Olja (Eko): En närproducerad svensk olja med högt inne-håll av omega 3 och E-vitamin. Näringsrik, skyddande, bra för att boosta en torr hud.
Chiafröolja (Eko): Stärker hudens barriärskydd och förbättrar hudens förmåga att behålla fukt. Går lätt in i huden utan att lämna en oljig hinna. Positiv effekt på fina linjer och fin Anti Age olja.
Citronmyrten (Eko): Upplyftande på sinnet och är mer antiseptisk än Tea Tree-olja, vilket är perfekt vid hudproblem.
Havtornsextrakt (Eko:) Havtorn har varit känt i tusentals år i kinesisk
medicin för sin helande verkan och förmåga att bromsa hudens
åldrande. Extraktet kommer från både fruktköttet och havtornsfröet
för maximal effekt. Är antiinflammatorisk, läkande, Ant-Age.
Jojobaolja (Eko): En gyllengul olja med en unik sammansättning av fettsyror, som snabbt går in i huden och binder dess fuktighet. Fantastisk törstsläckare för torr hy, ger en sammetslen yta. Mjukgörande, skyddande, ökar hudens fukthalt.
Nyponrosolja (Eko): En skönhetsolja som fått ikonstatus, kallas ibland för ”the-skin-vitamin”. Drar till sig fukt och är regenererande för huden. Hjälper vid hudbristningar m.m.
Squalene: En beståndsdel som naturligt finns i hudens eget talg. Bevarar fukten i huden och gör den mjuk och slät. Lugnande och uppbyggande verkan för tex torr, känslig, kliande hud.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprov

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer