Mádara skincare

Jag har fått hem tre produkter + två prover att testa ifrån Madara som är ett lettiskt ekologiskt hudvårdsmärke som grundades 2006 av fyra kvinnor och har sedan dess växt från en dröm till ett etablerat omtalat ekologiskt hudvårdsmärke. Produkterna är baserade på vetenskapligt bevisade formler speciellt framtagna i Mádara Cosmetics laboratorium. Mádaras produkter är gjorda av naturliga ingredienser, så som blommor och örter, som alla skördats i Norden.

Purifying Foam, 195kr

Denna rengörningen tog bort sminket bra, den känns klen och väldigt mild, men allt smink var borta! Ganska dryg produkt då det är en foam formula. Känns varken återfuktande eller uttorkande.

Oil to milk scrub, 259kr

Peelingen känns väldigt mild och snäll mot min känsliga hy. Är korning så var rädd att min acne skulle bli värre och spridas, men den var skonsam och skötte sig mycket bra. Annars om man har acne så ska man akta sig för korniga skrubbar.

Precis som produkten beskrivs så förvandlas kornen till en mjölkaktig formula i kontakt med vatten. Kan verkligen rekommendera till känslighy, då huden känns såå mjuk och skön i flera dagar efteråt! Ska absolut köpa denna när den är slut.

Madara Regenerating Night Cream, 305kr / deep moisture fluid day, 295kr

Nattkrämen torkar in snabbt i hyn fast den feta konsistensen. Den känns som en återfuktande kräm och som sagt fet men den stramar så efter appliceringen och blir väldigt matt. Sprayade lite multi - active toner över så kändes det mycket bättre men jag skulle inte rekommendera denna till torrhy. Dagkrämen har jag inte hunnit testa än, men klicka på länken för att läsa mer.

Plum lip perfection balm, 115kr

Riktigt återfuktande och behagligt läppbalsam som bara innehåller en massa oljor.

*Inlägget innehåller pressprodukter


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer