MAJ FAVORITER

Blir iPhone bild för att färgerna på min dator är knäpp så för er och på iphonen ser det bara hemskt ut!

Anyway...

Detta är då mina Maj favoriter, har inte köpt något nytt men några av dessa har inte fått sån stor uppmärksamhet på bloggen.

Smashbox - Color correcting blend fick denna primer av min syster som fick hem fel, och jag tar emot allt (hehe) denna ska reducera "dark spots" och såklart förbättra hållbarheten på sminket. Denna är inte riktigt heller min typ av primer eftersom jag inte har var just denna prinsen gör, men det skadar väl inte primers har man liksom alltid nytta av no matter what!
Så denna har jag iallafall använt rätt mycket och jag gillar den, tycker att huden blir jämnare och suddar ut huden så som jag vill en primer ska vara.

Make up store - mixing liquid detta lilla flytande medel ska alltså förstärka pigmenteringen i ögonskuggan. Jag gillar den men den är svår att använda, eller jag vet liksom inte hur man ska göra riktigt haha retarded jag för iallafall så att jag häller ut liiite av medlet i korken doppar försiktigt i penseln och sedan i ögonskuggan så som vanligt, dock blir ögonskuggorna i förpackningen lite konstig så jag tror man ska ta ögonskuggan först och sen doppa men då hamnar skuggan i medlet istället, haha ja jag behöver hitta tekniken men det blir så fint på- ögonskuggorna blir mer metall aktiga!

Real technique - flat contouring #301
Denna är så himla vacker så om den hade varit usel så hade det inte gjort något haha! Jag älskar denna! Den är dyr ja väldigt dyr med tanke på att vissa Chanel borstat ligger omkring det priset, men den är så himla bra att lägga sin contouring med!

Smashbox -lipgloss "rosette"
Bästa läppglanset jag har testat hittills, och i den perfekta mauve-smuts-rosa färgen och så krämig så det känns bra på läpparna!

Chanel - nailpolish "491 rose confidentiel"
Jag måste tagga ner lite på mitt tenderly nagellack och denna är perfekt att byta med. Den är inte rosa inte brun och inte röd utan en blandning av dom alla tre. Jag skulle säga en mauve färg fast med rött istället för rosa!
Så himla fin är den och inte alls så intensiv.

Mac - lipstick "créme d' nude
Denna är den perfekta nude färgen som jag äger på ett läppstift, dock så är detta i cremesheen vilket jag hatar men jag kan stå ut bara för denna gången haha!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer