MAKE THE MAKE - BRYN

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer under PR och Policy.

Make the make utökar sitt sortiment med brynprodukter som är fullproppade med hudvårdande ingredienser.

Vitamin B Brow/Eye Marker, 129kr är en penna med två olika möjligheter. Den fyller i och definierar ögonbrynen med sin infällbara udd. I den andra änden finns en borste som formar brynen till ett naturligt resultat. Samma penna fungerar även för att markera och öppna upp ögonen. Den vattenfasta formulan innehåller fuktighetsgivande och konditionerande B5-vitamin (Panthenol). Kommer i tre snygga bruna nyanser som ger ett naturligt resultat både för ögat och brynen.

- Färg namnen är missvisande

- Alldeles för tjock penna

- Förpackningen blir så kletig efter klistermärkerna som förseglar produkterna, sånt blir jag galen på! Så dessa får tyvärr sitta kvar på produkterna.

+ Båda produkterna är åt det kalla hållet när det kommer till nyansen.

Mitt första intryck är att brow/eye marker är väldigt tjock för att vara en brynpenna, det kommer bli svårt att få till en skarp och hårliknande resultat. Pennorna är dock otroligt krämiga så det går att applicera produkten med en borste. Dark brown är ljusare än Soft brown så har det i åtanke (kolla mina swatches nedanför) sånt förvirrar konsumenten otroligt mycket när man ska beställa.


Peptide Building Brows, 149kr är en bryngel som har en formula berikad med mikrofiber som bygger upp små hårstrån för ett perfekt och naturligt resultat. Gelformulan innehåller Copper Tripeptide-1 som stimulerar kapillärerna för att stödja hårfolliklarnas tillväxt. Innehåller även fuktgivande B5-vitamin, sojabönsolja och vegetabiliskt protein som ger elasticitet och glans till strået. Den lilla mascara-borsten hjälper till att skulptera och definiera brynen från perfekt naturliga till ostyriga så kallade “boy brows”. Finns i två bruna och naturliga nyanser som matchar de flesta. Produkten är både oftalmologiskt och dermatologiskt testad.

Här ska vi vara mer positiva, Make the make har lyckas skapa en perfekt storlek på borsthuvudet, jag brukar oftast applicera med en snedställd borste för att få en skarpare kant och sedan fylla i med produktens borste, på detta sättet så behövs bara en produkt, jag har ju fått en dille på lashlift brows så jag använder numera nästan enbart bryngelé.

Båda produkterna är smudge-proof och sitter på brynen en arbetsdag.

Vitamin B Brow/eye marker (längst upp - ner ) Dark brown - Soft brown - Light Brown

Peptide Building brows (längst upp - ner ) Dark Brown - Soft brown

Här har jag testat enbart Peptide Building brows i nyansen Soft brown

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer