MAKE THE MAKE

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Make the Make lanserade i februari en helt ny foundation, liquid blush och liquid highlighter. Jag har tidigare inte varit helt kompis med MTM's makeup, speciellt inte deras foundations, dem har helt enkelt inte fungerat på mig.

Så när jag såg att MTM skulle lansera en ny foundation så tog jag för givet att denna med skulle bli katastrof på min hud, synd tänkte jag med tanke på vilka underbara ingredienser foundationen har. Det är ju såklart Bakuchiol Second Skin Foundation jag pratar om, en lättflytande pipett foundation med serumliknande ingredienser så som Bakuchiol och hyaluronsyra.

Jag fick hem ett pressbud med nyheterna och såklart har jag testat dem. Jag måste säga Ä N T L I G E N Make the Make, ni har lanserat en super foundation som min hud gillar. Inte den bästa foundationen jag har testat men den lägger sig fint och håller hyfsat bra och för att vara en serum foundation så är jag mer än nöjd! Jag applicerar med en blöt makeup svamp det är det enda sättet denna + alla andra foundationer lägger sig finast på min hud.

Produkt beskriving:

Bakuchiol Second Skin Foundation

Produktbeskrivning - är en silkeslen och lätt foundation med serumliknande egenskaper och textur. Formulan glider lätt på huden och är enkel att applicera. Innehåller bakuchiol som är en effektiv antioxidant, jämnar ut hudtonen, arbetar på hudens textur och motverkar uppkomsten av fina linjer. Extrakt från blå lilja balanserar sebumproduktionen medan hyaluronsyra och polyglutaminsyra tillför och bevarar fukten i huden. Resultatet blir som en andra hud med en naturlig täckning och jämnare hudton med lyster. Summerat ett hudvårdande serum med pigment och lyster. Silkeslen foundation med serumliknande egenskaper och textur. Innehåller bakuchiol som har många hudvårdande egenskaper. Smälter in i huden och ger ett naturligt resultat med lyster.

Åsikt -

lägger sig så fint och håller bra för att vara en serum foundation(6-8h). Jag applicerar med en blöt makeup svamp det är det enda sättet denna + alla andra foundationer lägger sig finast på min hud.

Omega liquid blush Berry

Produktbeskrivning - är en fjäderlätt, flytande och silkeslen rouge. Texturen är smidig och lätt att applicera och den skapar en fräsch, jämn och naturlig lyster. Formulan innehåller blåbärsfröolja som är rik på essentiella omega-fettsyror och A-, B-, C- och E-vitamin. Den är även berikad med dubbla fuktkomponenter genom polyglutaminsyra och hyaluronsyra som arbetar i symbios för att ge och bevara fukt i huden. Finns i två vackra nyanser, Berry och Apricot

Åsikt -

Lättarbetad flytande rouge, obs här behövs pyttelite produkt. Lägger sig fint över puder.

PGA Shimmering Highlighter crystal glow

Produktbeskrivning - en flytande highlighter med lystergivande och reflekterande pärlemor. Texturen är fjäderlätt och enkel att applicera. Formulan bygger på polyglutaminsyra (PGA) och hyaluronsyra som finns naturligt i huden och både ökar och bevarar fukt i huden. Den är även berikad med antioxidanten E-vitamin. Huden får naturlig lyster och ett fräscht glow med ett plumpat resultat som framhäver ansiktsdragen.

Åsikt -

Lättarbetad flytande rouge. Lägger sig fint över puder. Båda Innehåller bla vitamin E och dubbla fuktkomponenter för att öka och bibehålla fukt.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer