MAKE THE MAKE CAPRIC GOLDEN BRONZE PALETTE

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Make the make lanserade i våras deras Capric face palette som innehöll rouge och ett lystergivande puder som man kan använda att sätta delar av sin bas med eller highlighter. Dessa gillade jag tyvärr inte då färgerna inte tilltalade mig samt highlightern gav inget glow och jag har löspuder till att sätta basen samt rougen var inte pigmenterade.

I slutet av sommaren så utökade Make the Make Capric familjen och skapade två bronze paletter: light och deep varje palett innehåller en matt, en skimmer och en highlighter. Dessa är bakade och innehåller hudvårdande ingredienser som resten av MTM's produkter. Jag har testat dessa i några veckor och fullkomligt älskar dessa paletter, jag använder mest deep paletten då jag tycker den konstigt nog passar min hudton bäst då jag strävar efter en bronzad look.

Som ni ser på mina fina swatchers här nedanför så är produkterna pigmenterade och så lätta att arbeta med och resultatet blir healthy glowy skin. Nu har jag inte testat Hourglass paletter men visst ser dem liknande ut, så vill ni spara en slant så kan jag verkligen rekommendera Capric golden bronze palett (länk) som kostar 299kr/st

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer