MAKEOVER

Jag har inte skrivit så mycket om det på bloggen, men hösten 2016 så bestämde jag mig för att sluta färga mitt hår, jag hade då en väldigt mörkbrun färg och hade så många års lager färg i håret att jag kände att det var bäst att bara låta allt växta ur istället för att slita sönder håret av en massa blekningar. Well det tog 3år, för detta året så blev jag av med all färg (hade lite kvar i topparna) så i augusti så klippte jag av nästan allt det mörka och var all natural. Tanken var ju att jag ville testa på att bli blond då jag alltid har färgat håret mörkbrunt, vilket jag har trivts i men ville ha en förändring.

Idag var dagen, jag hade sen någon månad tillbaka bokat in mig hos min kollega och äntligen så var dagen kommen. Jag visste inte riktigt hur jag ville göra så hon fick lite fria händer och resultatet blev så bra.

Vi lade i folieslingor i nästan hela håret och det håret som var mellan la vi i en toning i en nyans mörkare och kallare än min naturliga hårfärg för att dämpa min röda färg, sedan i med en lite mörkare nyansering i botten och en kall i längderna.

Jag är verkligen så nöjd! känner mig som en helt ny person

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Wow vilken skillnad! Snyggt😃
nouw.com/sminkrecensioner
FFRN
FFRN,
eller hur!! 😅 tack så mycket 😘
nouw.com/ffrn
louiseanderssons
louiseanderssons,
Sååå fint 😍
nouw.com/louiseanderssons
FFRN
FFRN,
Tack Louise! 😘
nouw.com/ffrn
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Blev ju otroligt fint!
nouw.com/blubbbeauty