MAKEUP FAVS 2020

Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

2020 är över och det betyder att vi ska gå igenom mina favorit sminkprodukter som jag hade under 2020. Här kan ni läsa om mina favoiter 2019, alla dem produkterna är fortfarande mina favoriter förutom primern som min hud har hatat under 2020.

Jag har börjat med en project pan under 2021 och har rensat och tagit fram produkter som jag ska använda upp eller hit pan under 2021, säg till om ni vill ha ett inlägg mer om det så kan jag fixa! Det blir lätt att man bara använder sina favoriter och då enbart använder dem så nu ska jag köra stenhårt på denna Challengen.

Men nu dyker vi ner i mina favorit sminkprodukter för 2020

PRIMER

- Urban decay all nighter Longwear Fix Primer (länk)

- Smashbox Nourishing face primer serum (länk)

All nighter primern har jag köpt om två gånger nu så mycket älskar jag den! Den får min bas att sitta 8-10timmar utan att bli för oljigt. Smashbox primer har jag använt väldigt mycket under året, jag gillar den då den får min foundation att lägga sig fint samt att hålla oljan borta men all nighter gör det jobbet liite bättre.

FOUNDATION - Urban decay Stay Naked Longwear (länk)

samma här så är jag inne på min andra flaska, jag har aldrig testat en sån bra foundation som håller hela dagen. Denna har jag rekommenderat till så många och dem som har köpt den håller helt med mig och har köpt om dem med. Resultatet blir medium täckning och ser ut som ett andra hudlager.

CONCEALER - Tarte shape tape (länk)

även detta året så är denna med på min favoritlista, den lägger sig så fint under ögonen som ingen annan concealer gör.

PUDER - by terry Hyaluronic Tinted Hydra-Powder (länk)

var skeptiskt till denna i början då färgen ''fair'' som jag har ser ut att vara nyansen ''medium''. Men denna ger ingen färg och den oxiderar heller inte över concealer. Fast detta är ett återfuktande puder så håller den oljan borta och sätter foundationen så bra.

ROUGE - Caia classy palette (länk)

även detta roughet får ytterligare vara med på favoritlistan. Perfekta nyansen för min hudton, inte rosa men inte brun utan en mellanting,

BRONZER

- Estée Lauder bronze goddess - medium deep (länk)

- Beautyact Sunkissed Baked Bronzer cocktail hour (länk)

Båda dessa blev mina favoriter så fort jag fick hem dem i slutet av 2020. Båda har den perfekta nyansen för min hudton och lägger sig så fint på huden. Beauty Acts blev min favorit för att den inte framhävde min textur på mina acne partier, den flesta bronzerna lägger sig runt varje skavank och ''ringar in'' acnen/texturen men inte denna, kanske är det för att den är skimmrig eller så är det den bakade formulan, jag kan inte svara på det.

HIGHLIGHTER

- Dior backstage glow face palette pure gold (länk)

- Becca shimmering skin perfector C-pop (länk)

Becca's C-pop är med detta året med och helt ärligt så finns det ingen så bra highlighter som denna i min kollektion, denna har formulan, nyansen och pigmentering som är helt amazing, finns en liten sak som jag dock hade önskat och det är att den skulle vara liite mer guldig i tonen, men då köpte jag Dior pure gold paletten och toppar med den som är mest guldig. Ja jag köpte paletten enbart för det syftet men har använt den för sig själv så mycket med, då tar jag av alla förutom den mörkaste nyansen och applicerar, resultatet blir då lagom guldigt och ett underbart glow, fått så mycket komplimanger när jag använder just dessa två highlighterna.

ÖGONSKUGGA

- Urban decay naked honey (länk)

- Huda beauty nude medium (länk)

- Linda Hallberg collision (länk)

Ni trodde väl ändå inte att jag bara kunde välja en palett va? Båda paletterna har jag använt nonstop under 2020 samt Collision skuggan ifrån LH Metallic Mysteries II Palette ojojoj finare skugga finns inte! det är en ögonskugga men som har både skimmer och glitter i sig, den ser blöt ut på huden och är bara helt amazing, och ja det är värt att köpa hela paletten endast för den skuggan.

Huda och UD paletten kan jag vara ärlig med att säga att här är det bara dem matta som är mina favoriter, dem skimmriga är ok inget mer med det liksom medans dem matta är sjukt lätt arbetade och pigmenterade, dessa håller hela dagen och natten utan som med primer.

GLITTER

- PIXI Liquid Fairy Lights (länk)

Här spelar det ingenroll vilken nyans det är för alla är lika bra. Dessa är super lätta att applicera och ger ett otroligt glittrigt resultat som varar hela dagen och natten. Jag applicerar med applikatorn som tillkommer.

- Glitter-y Eye Quad (länk)

Dessa är lika lätta att arbeta med och glittriga som liquid fairy lights. glittret ligger i en primer bas så därför behövs ingen primer eller glitterlim under de fäster sig själv och håller hela dagen och natten, funkar lika bra att applicera med fingret som borste.

MASCARA - maybelline lash sensational (länk)

BRYNPRODUKT

- caia precision brow (länk)

Jag har många favorit ögonbrynspennor som jag har använt, bland annat ABH, Depend och såklart Caia's nya, alla dem tre är lika bra men det är Caia's som jag har använt mig mest utav.

- Urban decay brow finish setting gel (länk)

Jag gråter blod nu, men jag tror att denna har utgått, seriöst så var denna den bästa bryngelén som jag har testat, den gav ett browlift resultat som höll hela dagen utan att se stel eller vit ut som många gör.

LÄPPRODUKT

- Fenty pro Kiss'r Luscious Lip Balm Pinch me (länk)

- Clarins lip comfort oil honey (länk)

Båda känns helt otroliga på läpparna, mjuka som smör och läppoljan är precis len och mjuk som en olja medans Fenty's ger ett otroligt fint glow som jag inte har sett hos andra läppglans.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer