Malachite face mask

M Picaut Hydra Lagoon Overnight mask, 499kr (länk)

När jag fick höra om den här Ansiktsmasken ifrån M picaut som innehåller halv ädelseten Malakit så vart jag tvungen att ha den! Det flesta utav er vet inte att jag håller på väldigt mycket med stenar och healing osv, så ja då förstår ni själva att jag var tvungen att ha denna masken! Malakit är en speciell sten som bl.a löser upp instängda känslor och spänningar , lyfter upp ditt verkliga jag till ytan.

så här beskriver M picaut själv masken:

''En lyxig anti age ansiktsmask som återfuktar huden på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och lugnar stressad hud. Avokado och Squalene stimulerar elastin och kollagen, vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hyaluronsyra och Pentivitin, ökar fuktnivån, fyller ut fina linjer och ger en anti-age effekt. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser.''

Maskens huvudingredienser är:

Malakit en grön halv ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och lugnar stressad hud.
Niacinamide Hämmar inflammationer i huden och förbättrar hudproblem.
Pentavitin Effektiv fuktbindare som ger en långvarig effekt.
Hyaluronsyra Binder fukt i hudens översta lager, 1000 gånger sin egen vikt.


Masken appliceras på rengjort ansikte i 10-15 min, tvätta sen av masken och det är klart. Man kan även för bättre resultat sova med masken och sen tvätta ansiktet som vanligt på morgonen, resultatet ska då bli ett återfuktat, lugnat samt mjukare hud. Masken passar alla hudtyper och är även helt vegansk och ej djurtestat som M Picaut's alla andra produkter.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprov

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer