MARIA NILA

Dry shampoo, 229kr

Ett torrshampo som fräschar upp och tar bort den feta känslan i håret. Ger också håret en lättare volymeffekt. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100% veganska ingredienser.

Alltså o m g vilken total fail denna var! Jag sprayade i hårbotten som vanligt och när jag skulle kamma igenom håret med händerna så fastnade jag i håret (!) håret blev så otroligt stelt. Tänk er att tömma typ 5burkar hårspray i hårbotten - ja då vet ni hur resultatet blev. Jag fick gå ut till duschen och tvätta håret (det var inte lätt att schamponera )

jag kanske tog för mycket i? Jag hatar ju att ha stylings produkter i håret. Men detta är en produkt jag aldrig kommer att använda igen!

True soft Argan oil, 249kr

En vårdande arganolja som mjukgör, återfuktar och stärker håret.Arganoljan absorberas snabbt in och gör håret smidigt och tar bort frizz. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och bevarar din hårfärg.

Redan efter första användningen så visste jag att detta kommer bli min nya favorit! håret blir mjukt och som beskrivningen säger - den absorberas så snabbt in i håret och lämnar ingen oljig yta samt att de slitna topparna ser mycket friskare ut. lukten är helt underbar, luktar mycket MEN milt. helt klart en 5/5

Pure volume mousse, 249kr

Pure Volume Mousse är en vårdande volymmousse. Håret blir starkt, fylligt och naturligt mjukt samtidigt som det ger håret vård och volym. Motverkar statisk elektricitet och skyddar vid föntorkning. Applicera i handdukstorkat hår. Skaka flaskan väl och spraya en liten mängd mousse i handflatan. Sprid jämt från rötterna till topparna. Styla som vanligt.

Jag hatar egentligen att ha stylingsprodukter i håret, so keep that in mind. Jag har märkt att tar man för mycket produkt av den här så känns håret ''kladdigt'' ni vet så som håret blir om man inte har sköljt ur all shampoo. Men tar man en liten lagom klick så känns produkten inte alls i håret (pluspoäng!) jag har väldigt tunt och fint hår och ja jag märker att hårbotten känns och ser fylligare ut.

Structure repair leave in cream, 249kr

En leave-in cream med alger som reparerar och bygger upp skadad hårstruktur. Leave-in cream ger fukt, näring, sluter kluvna hårtoppar och skyddar håret vid användning av fön eller plattång. Applicera en liten mängd i handdukstorkat hår före föning eller användning av plattång.

Den här luktar också så sjukt gott, det är något som jag gillar med Maria Nila, hennes produkter luktar mycket och gott utan några starka doftnoter i. Och håret blir mjukt och ser friskare ut.

*Inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer