Matinspiration

I betalt samarbete med Matkassetopplistan.se

Något som jag tycker är jobbigt i vardagen är att komma på vad man ska äta till middag. Oftast blir det samma hela tiden då fantasin och orken inte finns efter långa jobbpass. Jag har några få maträtter att välja mellan som jag varvar med att laga, inte super kul, men så blir det när man är trött och kräsen.

Jag har ibland faktiskt beställt matkasse ifrån olika ställen, senaste var hello fresh som har enbart nyttig mat samt skickar med allt man behöver i receptet, ett stort plus då dem flesta matkassarna inte skickar med basråvaror som ex mjöl, ris osv. Jag var jätte nöjd då recepten var lätta att gå efter och då var det ändå lite finare och avancerad mat.

Men det är svårt att välja vilken matkasse man ska ta, nu för tiden så finns det så många olika och ska man gå efter priset eller maträtterna? Hos dem flesta så kan man faktiskt se vilka rätter som ingår och tom välja mellan olika rätter man vill ha, såklart väljer man även hur många rätter och portioner som ska vara i kassen så alla kan skräddasy sin egna beroende på hur många i familjen man är, eller som i mitt fall hur många matlådor man vill ha hahaha.

Matkassetopplistan.se är en hemsida som har samlat ihop dem populäraste matkassarna och jämför dem olika så man snabbt och enkelt kan jämföra priserna. Dem skriver även ut erbjudanden som dem olika kassarna har, exempelvis Linas matkasse har Just nu att du får 300kr rabatt på dina första två matkassar och en välkomstgåva från Kosta Boda eller Rörstrand, hur bra för erbjudanden älskar vi ju eller hur?! för matkassar kan blir dyrt så perfekt att passa på att besälla när det finns sånna här erbjudanden.

Varför ska man välja matkassar, jo detta är perfekt till alla som har svårt att komma på maträtter, eller dem som inte har tid att handla mat, eller som nu i corona tider är det perfekt för dem som är i riskgruppen då alla matkassor levereras hem till dörren eller dem som inte vill trängas i matbutikerna.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer