Medik8 - White balance cleanse

Medik8 - white balance cleanse (LÄNK)

jag har fått hem denna nya White balance cleanse ifrån märket Medik8, jag har testat denna under några veckor och nu ska jag dela av mig utav min erfarenhet utav denna produkt.

''White Balance Cleanse är en uppljusande och exfolierande rengöring, i form av ett pulver som omvandlas till skum vid kontakt med vatten. Innehåller det unika, patentsökta ämnet Oxy-R (oxyresveratrol) som verkar uppljusande genom att dämpa melaninproduktionen i huden. Glukonolakton (PHA-syra) och bambuextrakt exfolierar huden både kemiskt och mekaniskt samt stimulerar cellförnyelsen. Ger omedelbart en jämnare, slätare och djupt rengjord hud.''

Min första reaktion utan att ha testat den här är att den luktar ren spearmint (såå gott, älskar mint) Såg även att den tredje ingrediensen är bikarbonat - auch hur kommer min super känsliga hy att tycka om det?

Tänker bara på en DIY mask mot finnar som jag gjorde för ett tagsen utav citronsaft och bikarbonat, min hy sved och blev väldigt röd efteråt... aja de står på förpackningen att den passar även känslighy så får lita på det!


Produkten irriterade som tur var inte min hy den är lätt att använda, dock så tycker jag att min hy blev en aningen torr utav den här, då jag kände att hyn stramade efter rengörningen. Den tog bort mineralsmink bra men tjockare foundation och sminkningar med mycket settingspray gick ej att tvätta bort med denna rengörningen.

huden blir mjuk och len efter rengörningen och som sagt så irriterar den ej min. super känsligahy.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprodukter


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer