MON | SUN

Varning, detta inlägget kommer låta väldigt uppköpt, men som vanligt så är det enbart mina åsikter som ingen kan påverka.

MON SUN är ett home spa märke som ganska nyligen har lanserat hos kicks.

Mon sun är ett skandinaviskt HOME SPA-varumärke som erbjuder kvalitativa hudvårdsprodukter för kropp och själ med ett designuttryck inspirerat av skandinavisk minimalism. Varumärket introducerar fyra välkomponerade hudvårdsserier kombinerat med interiöra detaljer och rumsdofter. Produkterna är framtagna av specialister inom svensk hudvård och innehåller aktiva ingredienser som AHA-syra, niacinamid, papayaenzym, allantoin och betaglukan från havreextrakt.

MON|SUN är en förkortning av ”Monday to Sunday”, vilket speglar produkternas förmåga att tillfredsställa veckans alla behov för hud, kropp och själ oavsett tid och plats.

Jag fick ett härligt pressutskick med några produkter och efter att ha testat dessa tre produkterna så är jag mycket sugen på att testa flera! Mon Sun är 100% vegansk och tillverkad i Sverige.

Glöm inte bort att är man sugen på någon produkt eller kanske tveksam så kan man alltid få tester hos kicks, bara att be personalen om.

8AM Power-Polish Detox & Antioxidant Exfoliating Shower Gel, 149kr

En djuprengörande kroppsskrubb med exfolierande AHA och renande korn för effektiv daglig rengöring. Ger en fräsch och len hud med fin lyster.

Denna kroppskrubb är underbar på min känsliga kropp, Jag har känslig hud och kan inte använda kroppskrubbar utan att hela kroppen kliars... Detta är den enda kroppskrubb som jag har testat som verkligen fungerar på min hud och jag tycker den är underbar och känns återfuktande.

Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment, 149kr

Vakna som en ny människa med en kroppsmask som ger huden lyster och återfuktning. En multitasker som gör huden lenare och stramare medan du sover.

Jag har använt denna body treatment som en body lotion efter duschen på morgnarna. Huden har blivit super len och formulan som känns som yoghurt sjunker lätt in i huden utan att kännas kladdig.

Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask, 119kr

En fotmask med rik och fluffig formula med lugnande havre och exfolierande enzym som påskyndar hudens cellförnyelse över natten. Ger silkeslena fötter.

Denna fotkrämen trodde jag först inte skulle göra någon större nytta på mina torra fötter, då formulan är ganska så lätt och rinnig. Jag har mer erfarenhet av fotkrämer som är riktigt feta i formulan.

Jag applicerade krämen och gick och la mig, på morgonen så var mina fötter fortfarande fuktiga av krämen, obs ej kladdiga och krämar av sig överallt utan på ett mer positivt sätt. redan efter 1 användning så märkte jag stor skillnad och hälarna som ej brukar bita på krämer om man inte smörjar in sig regelbundet blev mjuka och lena. herregud vilken kräm!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer