MOROCCANOIL BODY COLLECTION

Moroccanoil som är känd för sin underbara doft och hårolja tillverkar inte bara hårprodukter. De har kommit ut med en Body collection som ni säkert inte har missat och där finns det produkter som kroppsoljor, body lotions, handkräm och tvålar mm... kika in sortimentet HÄR.

Jag har fått hem tre underbara (spoilers) produkter som ni kan läsa om här under:


Moroccanoil Light treatment (länk)

Moroccanoil Light Treatment är speciellt framtagen för fint, torrt hår som är färgbehandlat. En revolutionerande hårprodukt för styling, finish och förbehandling. Dess unika formula som lätt absorberas av håret och gör håret mjukt, lätthanterligt och effektivt bort friss.Jag älskar den här håroljan! mitt hår blir såå mjukt, lent och topparna ser mindre slitna ut. Oljan kan användas på både torrt och blötthår, jag tycker dock att den fungerar bäst när håret är ca 90% torrt.

Moroccanoil Body soufflé - Fleur de rose

En rogivande kombination av bla antioxidant-rik arganolja, sheasmör,kokossmör och mangosmör som fungerar för att förbättra en torr hudstruktur. Med en sensuell doft av de fräscha rosor som växer I Medelhavsklimatet. Resultat upplevs direkt vid applicering då huden omedelbart känns mjuk och är långvarigt berikad med djup vård så väl som intensiv fukt för att stärka hudbarriären.

En riktigt skönt lotion som går snabbt in i hyn, synd bara att jag inte tål rosendofter, den luktar verkligen ros, väldigt fräsch och gott som tyvärr inte min näsa/huvud tål..

Moroccanoil Candle 200g (länk)

Detta ljuset luktar precis som alla andra orginalprodukter ifrån Moroccanoil dvs som himmelriket! Jag är så otroligt glad att det äntligen finns ett Moroccanoil ljus, priset är något väl saftigt tyvärr men rummet fylls upp av en väldigt lyxig doft.

Ljuset är tillverkad av premium europeisk vax med en naturlig bomulls veke, detta långvariga doftljus som ger ett mjukt lyster, har en ungefärlig brinntid på 6,5 timmar.

*Inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Gabriella,
Åh ljuset måste ju lukta sååå gott!!
gabriellasigfridsson.devote.se
FFRN
FFRN,
Ja såå gott!!
nouw.com/ffrn