MURAD VS PAULA'S CHOICE

Jag behöver verkligen satsa på ny ansiktsvård, eller främst en ny moisturizer då jag behöver en som både återfuktar torrhy samt tar hand och vårdar acne. dock så lider jag inte utav att min hy är torr eftersom det inte blir flagigt osv utan den känns bara strävt i ansiktet.

jag är väldigt sugen på Paula's Choice i serien CLEAR (Länk)
Jag har läst lite kommentarer och sett före / efter bilder och den serien låter verkligen lockande, speciellt fuktkrämen och cleansern. jag har testat två produkter ifrån PS innan 1 utav dem fullkomligt älskar jag den andra fungerade inte på mig. Sen så älskar jag märker Murad också och är lite kluven om jag istället borde satsa på något ifrån de märket, men det är samma där jag har testat två produkter och en skulle jag inte kunna leva utan och den andra gör inte ett skit.
men jag är nästa säker på att jag vill testa clear serien haha. Både PS och Murad är ett märke som är helt parfymfritt vilket är så bra!!

jag tänkte tipsa och berätta om dessa produkter som jag har ifrån Murad och Paula's Choice:

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser (Länk )
Detta är gudsgåva! haha jag älskar denna!
Jag använder den som en skrubb och använder den när jag känner att mitt ansikte behövs skrubbas och renas upp extra mycket. Denna funkar såå bra på mina acnepartier, jag är så chockad eftersom det är en kornig skrubb dock väldigt finkorning. jag vet inte hur jag ska kunna förklara min kärlek till denna men när den tar slut så kommer jag i ren panik sitta och beställa en ny!

Ja haha vilken flopp! hudteraputen som tipsade om dessa sa att hon aldrig har fått en finne sen hon började använda dessa. vet inte vad jag ska säga om dessa, dessa wipes har inte bidgarig med någonting, inte gjort det värre och inte trollat bort några finnar. dock luktar de så himla gott haha!

Denna skrubben ska inte sköljas ut utan det är en kräm som sjunker in i huden och exfolierar 24/7. den här kan jag inte använda på mina acnepartier, då blir det släktkalas (haha herregud vilket ordval..) dock så använder jag den på näsan och kinder/panna där funkar den bra. jag använder den dock inte alls mycket, den bara står och skräpar så jag kommer inte att köpe den igen!

Den här dagkrämen verkar vara slut överallt men jag har länkat till resten utav Hydralight kollektionen ifall den skulle komma in i lager igen. Detta är iallafall den bästa dagkrämen jag har testat, dock så är den för oljig hy vilket jag inte har och den mattade ner väldigt väldigt mycket, men på ett bra och återfuktande sätt. Är ni väldigt oljiga så skulle jag absolut rekomendera den här krämen. Det är även SPF 30.


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer