MY EVERYDAY MAKEUP

Primers använder jag olika varje dag så därför tog jag inte med någon på bilden.

E.L.F Acne fighting foundation - seriöst den bästa foundationen jag testat hittills! Varierar mellan denna och estee lauders double wear, men elf håller sig matt bättre.

Mac pro longwear concealer - använder att highlighta med.

Chanel loose powder / Urban Decay mattifying powder - för att sätta foundationen och concealern (nähää) är helt kär i chanel's den är så grymt bra håller sig matt och får ett mer täckande resultat.

Kat von D contour palett - ja vad gör jag med den här tro... Bästa contour kittet jag testat!! Färgerna är så sjukt pigmenterade och såå fina.

Too Faced love flush blush - älskar denna blushen! Har den i färgen i Will always Love you. En sån fin persiko färg.

Mac Soft n gentle - min absoluta favorit av mina highlighters! Jag trodde inte jag behövde denna, men åh så fel jag hade!

Jag har två masscaror som jag älskar lika mycket och använder dom nästan alltid tillsammans. Roller lash ifrån benefit och better than sex ifrån too faced. Använder först roller lash för att få alla fransar fina och jämna, applicerar Better Than sex efter för att få lite mera fylliga fransar.

Kat von D tattoo liner - när jag använder eyeliner så är det bara denna som gäller! Har använt den i ca 3år och jag älskar den! Sitter som berget och mina ögon rinner jämt och det kletas aldrig ur fast man kliar sig. Men den är så himla lätt att tvätta bort med rengöring.

Anastasia Dip brow / brow powder i brown medium Börjar med att fylla i konturerna med dipbrow och sedan fyller i med pudret och avslutar med gimmie brow gel ifrån benefit.

Läppstift ifrån Mac använder jag varje gång, och min favorit just nu är self aware.

Avslutar med att spraya setting spray ifrån Urban decay eller fix + ifrån Mac

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar