Nabla goldust collection

I fredags så fick jag hem lite nyheter ifrån nablas nya kollektion Goldust.
Hela Kollektionen finns att köpa HÄR .

Detta är ett samarbete med craycray.se en svensk smink shop som säljer mängder med populära märken som ex house of lashes, Nabla, spectrum cosmetics och limecrime mm.

Tidigare så har jag bara testat två skuggor ifrån Nabla innan (ni ser de två skuggorna på första bilden, det tillhör inte goldust kollektionen)
Så det var så kul när jag fick hemskickat dessa produkter så jag kan utforska märket lite mera haha! Och jag har inte blivit missnöjd.

Nabla Liberty Twelve palette 129kr (länk)

Luna - snowberry - paprika - radikal 65kr/st

Dessa skuggor är riktigt pigmenterade, mina favoriter är luna och snowberry, de andra är inte riktigt i mina smaker men på något sätt så älskar jag den khaki färgade skuggan, den kommer passa så bra till ett pigment i från Mac som jag har hemma.

Nabla Cosmetics Blossom Blush 149kr/st
Satellite Of Love (länk)
är en mörklila blush med toner av brun/röd.

Det första jag tänkte var hur sjutton ska denna bli bra på min super bleka hy, men den smälte så bra in på mig, men man får ta pyttelite på borsten för den är sjukt pigmenterad! Är sjukt taggad att testa denna till en sminkning!


Harper (länk) är en baby rosa nyans med lite skimmer i.

Nabla Cosmetics Dazzle Liner 110kr (länk) denna är väldigt spännande i färg, då den är guldig fast skiftar i brandrött, super snygg!

Nabla Cosmetics Crème Shadow - Dusk 99kr (länk) en coppar färgad skugga med guldskimmer i, do i really need to talk about the pigment?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer