New year but same girl


Då var det 2015, ett nytt år, dagen som många säger "new year, new me" bullshit och alla dessa nyårslöften hit och dit. Liksom jag kommer inte ens ihåg mina "löften" jag själv har sagt varje år.
Nu har jag insett att man behöver inte ett nytt år för att förbättra saker i livet., det är bara en ursäkt att skjuta upp saker och ting.
Iallafall så ska jag fortsätta att kämpa med saker som jag måste förändra hos mej själv som jag har blivit bättre på men inte klar på långa vägar
nämligen: 
Träna bort min oerhörda starka sympatikänsla mot onödiga saker
Göra plankan, Squats och hantlar varje dag, körde det innan jag åkte till USA och såg resultat, nu är det slut med latheten som blev när jag kom hem ifrån USA!
Oroa mej INTE I ONÖDAN, inte för en massa skitsaker som ändå kanske inte händer eller som jag vet löser sej ändå! 
Colan. Drick vitamin vatten samt aloe vera drycken istället när man är ute osv. Och drick vatten eller juice hemma. Kolsyre drickor FÖRSTÖR KROPPEN! 
Skit i alla rädslor, man måste kämpa och göra saker på helt egen hand om man vill uppnå stora förändringar och mål i livet! Bara gör det som jag vill, skit i allt annat, och framför allt TÄNK INTE SÅ MYCKET BARA GÖR det som känns rätt/bra!
Och sist var dej själv och skit i vad alla andra tycker och tänker om en!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer