NEWS IN THE BEAUTY WORLD


Tänkte skriva om intressanta kommande och nysläppta lanseringar i detta inlägg, kanske är kul att läsa om vilka som jag är väldigt nyfiken på. Finns dem redan så ska jag försöka att länka.

Pixi retinol tonic

En toner innehållandes retinol, antodoxidamter och växter så som Jasmine, lavendel som ska reducera fina linjer och jämna ut huden, Hur bra låter inte det?

Huda beauty easy bake loose powder.

Vill gärna testa detta pudret i transparent, hört att den ska vara riktigt bra! dock så har jag hört att den ska dofta väldigt mycket, och jag som parfym allergiker undrar då om doften lägger sig och huur stakt... Är dock även väldigt intresserad utav puder borsten som hör till.

Patchology har sheetmasks för ansikte, fötter och ögon som jag har missat.

Varumärket formades genom idén att användningen av effektiva och snabbverkande ingredienser inom hudvård är en mycket avgörande faktor.

Jag är riktigt sugen på bla Flashmasque milk peel , Poshpeel pedi cure

Marc Jacobs Beauty Enamored Gloss Stick

Alltså hur smörig och underbar ser inte Marc jacobs nya gloss stick ut? ett läppglans i läppstift format och inte tvärtom denna gången, hur smart!

MORPHE X JACLYN HILL THE VAULT

Ni som följer mig på instagram är nog chockade, men jag har ändrat min åsikt om dessa paletter. Jag har ju inte testat något ifrån Morphe och fick hem kommentar om att formulan var buttery and amazing så då blev jag ju inte liite sugen på att testa. Tycker färgerna var nja till en början men när jag kollar noggrannare så ser endel ganska unika ut. Har ni beställt the Vault?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer