NIKKIETUTORIALS X OFRA


Jag älskar när sminkföretag gör samarbeten med YouTubes! Då vet man nästan helt säkert att produkterna är bra, då dem oftast är väldigt kräsna när det gäller smink.

När Ofra gick ut med detta samarbetet med Nikkie tutorials så tänkte jag mehh.. helt ärligt så följer jag inte hennes kanal så har inte så stor koll på henne osv. Sen fick jag se kitet lite snabbt på sociala medier och var inte alls impad - en orange, brunt och baby rosa läppstift inget för mig! Highlightern var den enda som lockade.

Men efter ett tag så såg jag det här kitet överallt! Alla pratade om det och visade bilder på sina kit, det var då som jag fick upp ögonen för detta samarbetet och började tänka om.

Den orange nyansen ser as häftig ut och den rosa såg mer nude ut och jag blev helt förälskad i den nyansen, precis min smak!

Det enda i detta kitet är den bruna nyansen som inte lockar men kanske som en eyeliner?

I kittet ingår highlightern Everglow som har tre olika färger – en frostig, en champagnefärg med varmt skimmer och en soldränkt kopparnyans samt tre liquid lipsticks - En matt i en nude/ljusrosa färg, en metallisk brun/coppar och en korall med skimmer.

Vad tycker jag om kitet då?!

Jo det känns som dem har ändrat formulan på läppstiften och highlightern, då highlightern känns mer krämig och pigmenterad (om det nu ens är möjligt i ofra's fall) och de metalliska läppstiten var snäppet tunnare i konsistensen, dock så kändes alla tre mjukare och behagligare än de andra som jag har här hemma.

Jag älskar nude potion läppstiftet, precis en sån nyans som jag har länge letat efter och everglow highlightern är som sagt såå krämig och pigmenterad.

Är kitet värt alla dessa pengar? priset är 799kr (bubbelbox.se 719kr)

asså ja om man känner att man har användning för alla i kitet, då sparar man ca 100kr.

*Inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer