NOCCO ICE POP

Alltså förlåt för att uppdateringen här har varit usel den senaste veckan, tro mig jag har gått och funderat på inlägg varje dag, men har inte haft inspiration just nu och jag har endel produkter liggandes här hemma som jag har fotat men inte orkat att skriva om och testa för tillfället. Nu har jag dock gått igenom en del och bestämt mig för att ta tag i detta, har sett att jag fått en massa nya följare dessutom och då vill jag ju verkligen inte att bloggen ska stå still, välkommna föresten och hoppas att ni vill stanna kvar <3

Jag tänkte göra en ''tag lista'' så att ni får lära känna mig lite, dock hittar jag typ bara sånna listor där det står ''vad är ditt smeknamn'' vill ha lite mer roligare och intressantare listor att publicera, har ni en bra?

Hursomhelst så tänkte jag gå igenom vad som har hänt den senaste veckan:

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?

Tråkig och verkligen inte händelserik.

Veckans tråkigaste?

Att jag var så övertaggad på Nocco glassen och så var den inte god :(

Veckans favoritplats?

hmm.... måste nog vara sängen haha

Veckans bästa köp?

Har köpt lite hudprodukter ifrån The ordinary samt ett strobing lipgloss från Huda beauty

Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Jag börjar jobba på måndag så verkligen ingenting... jo juste min syster kommer hem ifrån att ha bott utomlands i några månader!

utöver detta så har jag hunnit med att gå på bio med Alma, pirates of caribbean väldigt bra faktiskt. Vi hade även en grillkväll på vätterstanden som slutade med lite goda drinkar. Det har även blivit endel sushi ätandes med hehe.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer