NY HUDVÅRDSRUTIN

Inlägget innehåller pressprover och reklamlänkar. Läs mer under PR och Policy

Jag var på ett online event för någa månadersen med ett nytt hudvårdsmärke Alléi. Det märket baseras på DNA-teknologi kombinerad med vetenskaplig och medicinsk erfarenhet från forskare, hudläkare och kirurger. För att skräddarsy ens specifika hudbehov har ALLÉL en online-analys som är baserad på DNA-teknik som tolkar de markörer som påverkar åldrandet, just den analysen gjorde jag och fick hem produkter som skulle vara för känslig hud. Jag älskade produkterna, dem var så extremt dryga samt väldigt återfuktande och kändes riktigt härliga på huden. Efter ca 3 veckors användning så blev min hud helt galen, jag fick så mycket finnar och knottror i pannan och jag kunde inte förstå vad det var som var som orsakade detta, jag har sen några år tillbaka haft mycket problem med min hud och det var som att det kom tillbaka nu. Jag misstänkte att det kanske var hudvården men då jag tyckte om produkterna så ville jag testa dem lite till, jag gav dem 1månad totalt sen klarade jag inte av mer.


Sedan knappt 1 månad tillbaka så har jag nu bytt rutin helt till Biodroga MD och jag vet nu att min hud inte gillade Alléi för efter ca 1 vecka så blev min hud mycket bättre.

Produkterna som jag använder just nu borstätt ifrån Essence, ögonkräm och rengöring är:

Skin Booster CBD Balance & Repair Serum

En unik SOS-produkt för känslig hud. Effekten av CBD-komplexet i kombination med den senaste generationen hyaluronsyra och en probiotika lugnar stressad hud och kan minska befintliga hudproblem som akne, eksem, neurodermatit eller neurosensitivitet. -Intensivt lugnande och antiinflammatorisk -Balanserar rodnad, irritation, eksem och instabil hudstruktur -Hämmar överdriven talgproduktion -Stärker hudens skyddsbärriär -Aktiverar hudens naturliga regenererings- och reparationsfunktion -Verkar avslappnande på ansiktsdrag och utslätande på rynkor och linjer -Främjar fuktnivån

Perfect Hydration 24h Care Extra Rich

motverkar torr hud och bidrar till att både återfukta och skydda huden mot torrhet och fuktförlust. Effekt: Biodroga MD Perfect Hydration 24-h Care med hyaluronsyra ger en intensiv fukttillförsel till huden och hjälper till att återupprätta hudens fuktbalans. Hyaluronsyra inbäddad i hudliknande Derma Membrane Complex (DMC) säkerställer en mycket god hudtolerans. Dessutom säkerställer DMC att hyaluronsyran och alla andra aktiva ingredienser kan absorberas optimalt av huden. De fungerar som en "vattenmagnet" som gör det möjligt för hyaluronsyra att binda upp till sex liter vatten per gram.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer