NYHETER INOM BEAUTYVÄRLDEN

Inlägget innehåller pressprover och affiliatelänk Läs mer under PR och Policy

2 månader in på 2022 och vi har redan så många roliga lanseringar både när det kommer till produkter och helt nya svenska skönhetsmärken. I detta inlägget ska vi prata om Maria Ahlgren och Kakan Hermansson som har lanserat sina egna Beauty märke som verkligen har tagit instagram med storm!

Maggie by kakan (länk)

Märket lanserades 7/2 och har två produkter: (cleansing balm lanseras i mars)

Face oil - En riktigt härlig olja som innehåller bla superingredienserna Retinoid, squalane och vitamin E.

Jag applicerar denna som sista steg i min kvällsrutin alltså över serum och kräm och min torra och känsliga hud gillar verkligen denna.


Night mask - Här har vi en mask med drag i, inget för den känsliga, ni kanske minns min first impression på IGstory🙈 well har du känslig hud så var försiktig. Den innehåller en cocktail av BHA,AHA och granatäppleenzymer som går ner på djupet och exfolierar, löser upp tilltäpptheter. Innehåller även hyaluronsyra för att binda fukt. Jag har testat den två gånger och fått samma röda ”brännmärken” efter den, så jag kommer enbart att använda denna runt näsan där jag är som minst känslig och mest porer. För detta är verkligen en dammsugare till huden och om man klarar av starka syror så är den grym!

Det finns parfym I produkter, dock väldigt mild jag kan inte känna någon doft men ingrediensen finns för dem som vill undvika.

Nästa märke som lanserades 9/2 är common cloud (länk). Dem har hittills en produkt som är cloud patch vilket är finn-plåster formade som små söta moln i två olika storlekar. De innehåller bla vegansk hydrokolloid som snabbar på läkningsprocessen i huden och centella som dämpar irritation. För 139kr får man 35st patches, vilket jag tycker är ett riktigt kap!

Jag har gått runt med två plåster idag på två extremt envisa finnar som aldrig har mognat, efter ca 6h så hade finnarna blivit mer mogna så dem kunde klämmas (obs gör ej som jag och kläm inte finnar 😢😅) dessa kommer definitivt att bli en räddare i nöden bland mina hudvårdsprodukter.

Har du testat någon av produkterna? Vad är din åsikt om den/dem?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar