NYTTIGT ALTERNATIV | IBS

Ni som följt mig ett tag vet att jag har en icke fungerande mage & tarm så kallad ibs mage.

Det händer då och då som jag skriver en uppdatering om min ibs och nu var det ett tagsen så jag kände att det var dags igen.

Och nej det spelar ingen roll vad jag äter, jag har testat typ alla dieter som finns och inget har blivit bättre. Det finns dock en ingrediens som förvärrar mina symptom och detta är en ingrediens som jag tyvärr är beroende av, nämligen socker - vitt socker. Jag kan knappas vara ensam om detta och även dem som inte har problem med magen får ont om dem äter för mycket så varför utsätter man sig för det vita sockret? Jag köpte en påse godis i helgen och mådde skit på kvällen och ännu värre dagen efter, långa och många toalettbesök och kroppen känner sig bakis - ja jag blir bakis av socker och detta händer varje gång jag äter godis / läsk (ej light produkter)

Varför utsätter jag mig själv för detta då jag vet att jag kommer må skit, jo för hjärnan luras och vill ha, det bara vattnas direkt i munnen när jag tänker på godis, normalt beteende haha...

Jag har nu bestämt mig för att ändra mitt sockerintag så gott som det går pga detta och därför vill jag tipsa om get raw som har ett litet men smaskiga utbud med nyttiga och bra produkter som faktiskt smakar gott. Smakar inget konstgjort eller kemiskt utan det smakar som råvarorna i ingredienslista ska smaka som. Något av det värsta jag vet är smaken av sötningsmedel, det är det enda jag känner i den nyttiga produkten som ska smaka som marabou fudge kaka ex men get raw har verkligen lyckas med sina smaker, och dessa får en att nöja sig med en bit (eller tre hehe) medans den där äcklige stevia chokladen får en att vilja springa till Ica och köpa en godispåse.

Mina favoriter hos Get raw är Chocolate Crumble och Chokladbollen dessa smakar så otroligt gott och ger verkligen mersmak utan att förstöra magen, deras lakrits bars är underbara med, smakar så mycket lakrits samt hela mandlar i, super gott! så har ni inte testat Get Raw innan så spring och smaka ni kommer inte ångra er! Prefekt för krånliga magar eller bara för dem som vill äta nyttigare snacks/mellanmål!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer