OFRA

Jag ursäktar så för bilderna, ni som följer mig på insta (Faannyyn) och snap (stubboorn) vet att jag fick hem Nikkietutorials nya Collab med Ofra soo amazing! Dock var det omöjligt att få till bra bilder...

Jag är i stort behov utav en ny kamera och fast jag just nu inte har råd så klickade jag hem en iallafall (den som jag avbeställde här) det är liksom akut!

Hursomhelst så var Presskontakterna så otroligt gulliga som skickade med dessa tre produkter utöver den nya kollektionen.

-

Jag fick hem mitt absoluta favorit setting spray, den får verkligen sminket att hålla och se bra ut. Jag fick även en ögonskuggspalett och ett bananpuder två helt nya produkter för mig.

På min Mua utbildning så fick jag lära mig att bananpuder ska användas utav personer med mörkare hud då dem blir gråa om de använder transparant puder. Jag har sätt ljushyade använda bananpuder och det funkar ibland men jag som är så extremt blek kan inte ha det då jag blir gul super gul haha inte snyggt alls!

Ögonskuggorna har jag inte hunnit testa, de är som ni ser på bilden bra pigmenterade och ser mycket lovande ut! Tyvärr så gick e än skugga sönder (en matt svart) jag använder aldrig svart så det gjorde inget.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

jennykarlsson
jennykarlsson,
åh så fina! Vaaaart så avundsjuk när du visa dina highlighters från ofra på instastory 😍
nouw.com/jennykarlsson
FFRN
FFRN,
Åh ja dem är såå fina! Älskar verkligen ofras produkter <3
nouw.com/ffrn
cenedralundblad
cenedralundblad,
Hej jag är en tjej på 20 år som försöker få igång min blogg där jag skriver om psykisk hälsa/ohälsa, mitt liv som kristen, body positivity & mycket mer! Skulle vara superkul om du tittade in! Kram 😊
nouw.com/cenedralundblad
Amanda,
Så kul med tips <3
mandasdiary.devote.se
FFRN
FFRN,
Vad roligt att du gillar det! 😄
nouw.com/ffrn
Selma,
Så fina färger 😍😍😍😍
www.devote.se/cocolada