OLE HENRIKSEN TRUTH JUICE DAILY CLEANSER

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Ole Henriksen lanserade i början av året en ny uppdaterad ansiktsrengöring i deras Truth Juice serie.

Dem har uppdaterat nästan alla produkterna ur Truth Juice serien, En fetare ansiktskräm anpassad för mer torrhud, ett mer kraftfullare serum samt denna rengöringen som är en mer krämigare och intensivare än den förra gel rengörningen.

Jag har testat Truth Juice Daily Cleanser som är en multifunktionell gel-creme rengöring som tar bort makeup, olja och orenheter. Passar alla hudtyper och kan användas både dag och natt. Produkten innehåller apelsinvatten som friskar upp huden, PHA-syra som reducerar döda hudceller och den botaniska Truth-blandning (apelsin, citron, nypon, gojibär och havtornextrakt) som lämnar huden mjuk och smidig. Med en frisk och ljus doft av apelsin och citrus ger cleansern en unik och energigivande rengöringsupplevelse även för dina sinnen.

Applicering:

Applicera en klick cleanser i blåbärsstorlek på fuktig hand. Löddra/tvåla in tills du får ett skum. Applicera med cirkulära rörelser från ansiktets nedre del och uppåt. För områden med långvarig makeup, t.ex. kring ögonen, rekommenderas att massera produkten i 30 sekunder med en bomullspad.

Rengörningen har en krämig konsistens som löddrar lagom mycket på huden och avlägsnar smuts och smink utan problem, dessutom så doftar den lyxig apelsin precis som resten av Truth Juice serien.


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer