ORIGIN GLOW-CO-NUTS

Glow-co-nuts är Origins nya produkt, en kokosdoftande mask i begränsad utgåva som ger huden en perfekt semesterglow.

Formulan är en moussig luftig fuktmask som gör huden återfuktad. Innehåller essentiella fettsyror och A- och E-vitamin som vårdar och lugnar med fukt. Huden känns len och mycket återfuktande.

Jag har sovit med denna masken sen jag fick hem den för några veckorsen och wow vad jag gillar denna, ganska lik Sisley velvet sleeping mask i formulan och resultatet, det som jag inte gillar med produkten är doften, men med tanke på hur återfuktande denna är så kan jag stå ut!

Origins produkter är noggrant formulerade med de finaste växterna och ingredienserna från jord och hav kombinerat med säkra, giftfria alternativ och avancerad vetenskap. Origins använder hållbara resurser på ett intelligent, respektfull och ansvarsfullt vis. Och använder bara naturvänliga förpackningar och tillverkningsmetoder.

Pris: 235kr/75ml finns att köpa här

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • SKINCARE

Gillar

Kommentarer

mollyrodin
mollyrodin,
Jag har tre masker ifrån orgins... men alltså... jag tycker typ inte om dem 😟 ändå blir jag väldigt sugen på att testa denna haha
nouw.com/mollyrodin
FFRN
FFRN,
men åh vad tråkigt, har bara testat drink up intensive tidigare, den var helt ok men denna ger mycket mer fukt Och så gosig på huden haha😄 om du är sugen på den så gå in på kicks och be om prov om butiken har fått in dem😃
nouw.com/ffrn
louiseanderssons
louiseanderssons,
Men åh!!! Den här lät ju som en dröm 😍
nouw.com/louiseanderssons