PACKAR SMINK

Jag börjar sakta men säkert att packa inför Spanien - för er som missat så ska jag i början av september utbilda mig till makeup artist där.

Är bara så svårt att veta vad för smink jag ska ta med, vid sånna här tillfällen så ångrar jag att jag är en makeup junkie haha! Vill verkligen ta med mina absoluta favoriter som jag använder varje dag, men samtidigt så får man tänka på stöldrisker.. Sen vet jag inte om jag ens kommer använda mitt smink, som sagt ska gå en sminkkurs så vi lär vi vara osminkade till skolan och sminka oss där.. Aja nu bara jag babblar på, har nog packat klart de sminket jag ska ha med mig ändå...


Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte sett så mycket framemot detta, inte utbildningen, detta är liksom min dröm att kunna jobba med smink, utan att åka ensam till ett okänt land (igen) utan att känna en kotte osv..
Dock så tack och lov så har det ändrats. Nu längtar jag så otroligt mycket och vill bara att tiden ska springa iväg!
Har bokat buss till Skavsta flygplats och dagen innan jag åker så ska jag fixa naglarna, ska bli riktiga mermaid naglar!

Sån smidigt fodral till borstarna som jag fick med i ett borstset ifrån RT. Passar perfekt när man reser!

Det är är nog det borstar jag ska ha med mig:
Min favorit till highlighter - min ögonbrynspensel - min favorit contourborste ifrån sigma - blushborste ifrån RT - ögonskuggsborste ifrån smashbox - pincett - puderborste ifrån RT och min absoluta favorit foundationbortse ifrån sigma.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer