PALINA - PROWDER

På Daisy Beauty's skönhetmässa så var Palina där och visade upp nya och äldre produkter ur sitt sortiment. Något som drog min uppmärksamhet direkt var deras nyhet ''Prowder'' ett transparent puder som suger upp sebum (oljan som gör ansiktet glansigt under dagen) och ska hålla basen matt och jämn under dagen.

Jag har problem att få min bas att hålla under ett jobbpass, jag måste alltid pudra på flera gånger under dagen, detta är helt nytt för mig då min hud alltid har varit snustorr, kanske detta pudret kan hjälpa mig? fortsätt läsa inlägget så får du veta.

Pudret innehåller 70% Upsalite, en unik och patenterad svensk och högteknologisk ingrediens som är oerhört porös. Utöver detta innehåller prowder squalane som håller huden återfuktad.

Prowder är helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener, silica och tilltäppande ingredienser samt är dermatologiskt testad, hypoallergen och icke-irritativ.

Det första som jag märkte med pudret var att den tyvärr blir en aning mörkare när man sätter foundation och concealern, bortsett från det så blir basen jämn och fin, man ser nästan ut som ett photoshopfilter - på ett bra sett! huden blir blurrad, jämnare och ser så mjuk och fräsch ut efter pudret. Tyvärr så håller inte pudret min bas matt under dagen, jag blir oljig ganska så snabbt efter allt är applicerat...

skulle rekommendera detta pudret till torr och kombinerad hy men inte till er som har fet hudtyp.

Prowder finns att köpa Här

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229