PALINA + 10% rabatt

Palina - Magic CC Cream, 495kr 

När jag fick hem ESSE produkterna så hade Fredrika skickat med den här CC krämen ifrån Palina, den känns väldigt lätt på huden och vårdar dessutom huden, vem vill inte att sin bas ska vara vårdande?

Jag tycker dock inte att den har en hög täckningsgrad som det står på hemsidan, men den täcker bra för att vara en CC cream.

Så här står det på hemsidan:

En härligt rik CC Cream i flytande form med hög täckningsgrad. Magin ligger i att den trots sin fenomenala täckningsförmåga, ändå känns lätt på huden och inte lägger sig i några synliga spår eller porer. Magic CC Cream håller huden mjuk och återfuktad, ger en jämn och fin hudton samt döljer effektivt skavanker – allt i ett enda svep! Skyddar även mot solens skadliga strålar med SPF20. Den har en naturlig, strålande och matt finish. Formuleringen innehåller lätta estrar och mjukgörande ingredienser, som hjälper huden att behålla sin naturliga fukthalt. Den unika pigmentblandningen produceras med hjälp av ytbehandlade pigment för att ge en perfekt spridning och binda sig med huden på ett varaktigt sätt. Magic CC Cream sitter på plats – timme efter timme.

Magic CC Cream skyddar även mot hudens åldrande då den genom sitt innehåll av fuktgivande ingredienser och antioxidanter minskar effekterna av oxidativ stress i huden (den hjälper till att neutralisera effekterna av oxidativa molekyler).

Magic CC Cream ger hög täckningsgrad, känns lätt på huden, sitter på plats hela dagen och vårdar dessutom huden. Kan användas ensam eller ovanpå dagkräm. För ett mattare resultat, följ upp med High Definition Powder eller Skin Perfecting Veil.

HÄR hittar ni hela Palinas sortiment och HÄR hittar ni CC cream

Glöm inte bort att ikväll 23:59 är sista chansen för att få 10% rabatt på hela hemsidan med koden Fanny10

*Inlägget är i samarbete med hudvårdskompaniet

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer