PALINA

Palina var en utav utställarna på DB mässan och jag har faktiskt bara testat deras magic cc cream förrut, så det var riktigt spännande att få känna och klämma på produkterna. Jag fick hem dessa godbitar som jag inte var sen med att testa.

Palina StarDust, 195kr - Marilyn

''En lös ögonskugga är enkel att jobba med – applicera ett tunt lager för diskret färg och lätt skimmer, eller lite mer för en mer intensiv färg. Kan även blandas med vatten för metallic-effekt eller för att appliceras som eyeliner!''

Jättefin silver champagne nyans som tyvärr inte blir så synlig på ögonlocket - har testat med och utan primer och jag märkte tyvärr ingen skillnad. men perfekt till en ''no make up, make up'' dag.

Skin Perfecting Veil, 395kr

Konsistens är silkesmjuk och ger huden en matt yta, samtidigt som resultatet är mycket naturligt med långvarigt mattande effekt. Skin Perfecting Veil gör precis vad namnet antyder – ger huden ett jämnt utseende, döljer imperfektioner utan att förändra hudtonen och ger en transparent, utjämnande slöja. De egenskaper som gör ”Skin Perfecting Veil” verkligt unik, är förekomsten av särskilt utvalda ingredienser (bl.a. squalane) som behåller all fukt från den omgivande atmosfären, detta skapar en skyddande slöja på huden, som bibehåller fukt och ger långvarig återfuktning till huden.

Passar alla hudtyper, både en fet hud samt en känslig och torr hud.

– Skin Perfecting Veil fungerar som en svamp och absorberar blankhet på huden, samtidigt som den avger fukt enligt miljöförhållanden och hjälper huden att återfuktas. Effekten varar i 8 timmar.

– Skin Perfecting Veil jämnar ut hudtonen och fina linjer. Som om du vore retuscherad, men på riktigt!

Wow ja man får verkligen ett lätt photoshoppat resultat, matt håller dock inte mitt ansikte sig efter några timmar med denna på.


Palina Magic Face Primer, 495kr

Magic Face Primer lyfter, slätar ut och ger huden en perfekt matt finish på ett ögonblick! Det är en transparent gel, som fyller ut fina linjer, porer och ojämnheter samtidigt som den ger en matt, hållbar effekt.
Magic Face Primer gör huden sammetslen och garanterar en perfekt och jämn yta. Innehåller bland annat kisel, som absorberar överskottsfett på huden och är ljusreflekterande.

Jag måste säga att efter att ha testat halva ansiktet med denna och halva med en annan så var just Palina sidan jämnare och mer blurrad. Jag vet dock inte om jag tycker den är värd 500kr, då köper jag mycket hellre min favorit Farsali. Men jag tycker att porerna syns mindre och basen ser återfuktad och fräsch ut, skulle dock inte säga att den håller sminket ned mattande speciellt länge.

*Inlägget kan innehålla pressutskick och adlinks, åsikterna är dock alltid 100% mina egna.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

JessicaMartin
JessicaMartin,


Älskar skuggan! Den är så fin! xx

nouw.com/jessicamartin