PAT McGRATH

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer under PR och Policy

Nej men snälla vad har jag gjort? jo jag har gått och köpt Pat McGrath mothership viii divine rose || Har sluktat efter den i flera år men priset har satt stopp, men passade faktiskt på nu när Sephora (länk) hade en Pride vecka och hade 20% på utvalda produkter så då kunde jag ju absolut inte tacka nej!

När jag fick hem paletten så fick jag nästan en chock haha, shit vad stor och tung paletten är, bara själva spegeln i paletten är ''utramad'' (man ser lite på andra bilden ) så extremt otymplig palett, men detta är ju mer en samlar palett och svindyr så det är klart att allt på paletten är MAXAD!

När jag öppnade paletten så höll jag nästan på att tappa andan, nej men fjärilarna i magen kom smygande och jag tror nog att jag blev kär vid första ögonkastet.


Men okey ni ser ju själva hur fin paletten är men hur är innehållet då?

Paletten innehåller 10skuggor och har 4 olika finisher (matt, skimmer, duo chrome, glitter)

Dem matta tyvärr bara två stycken är otroligt lena och mjuka, dem blendar som en dröm och går inte att faila punkt slut.

sedan har vi skimmriga och dem är väldigt bra, men alltså jag använder sällan den typen av skuggor för vill jag ha skimmer så använder jag ofta liquid för att få ett maxat resultat och det kan man inte få av skuggor men dessa är inte långt ifrån alltså.

tre av dem fyra sista skuggorna har en speciell formula, på deras hemsida så står det glitter och dessa är glitter, men inte kornig som glitter är utan ett mer ''blött glitter'' som lägger sig som en fucking dröm i looove them, funkar som toppers eller mer intensivt resultat om man bygger upp eller fuktar.

Och sedan har vi duo chrome formulan och den är otrolig, just denna nyansen (grön/lila) verkar vara svår att få till, det brukar bli en grålila nyans enbart på mig tyvärr och det är ju inget man strävar efter. Denna skiftar precis som den ska från lila till grön och har otroligt pigment.

Här har ni några swatches med borste och där jag satt en ''*'' är på primer bas under och som ni kan se så är det inte såå mycket skillnad på om man använder primer eller inte med dessa skuggor så det säger ju sig självt vilken kvalité det är på skuggorna

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer