PETER THOMAS ROTH - PEPTIDE21

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Peter Thomas Roth lanserade i början av året deras nya serie Peptide21 som har såklart fokus på peptider. Vad är då Peptider och varför ska man ha det i sin hudvård?


Först och främst så finns det många olika peptider som används inom hudvård, då dem gör olika saker, bla som ökar hudens fasthet, förbättrar fuktbalansen, slätar ut rynkor, lugnar känslighet, ökar exfolieringsprocessen eller jämnar ut hudtonen. Slutsatsen är alltså att satsa på produkter som innehåller många olika slags peptider. PTR Peptide21 är en serie som innehåller 21 olika peptider, så den serien jobbar alltså med att återfukta intensivt med hyaluronsyra, huden blir mer spänstig och fast med en lyftande effekt, förbättrar elasticitet, ojämn hudton och -textur.


Min hud har bara reagerat positivt med serumet och krämen som jag har testat i ca 1månad, Serumet har tagit slut så jag har kombinerat Peptide21 Lift & Firm Moisturizer med Acasia's Hyaluronic Super Serum, min hud är ganska fuktfattig så jag behöver verkligen återfukta och huden har gillat båda serumen men Acasia's har varit lite bättre på den återfuktade fronten. Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer har en lätt och krämig formula som är otroligt skön på huden, den känns lugnande, återfuktande.

Här hittar ni krämen och här till serumet

Extra tips till alla hudvårdsnördar där ute: Peptider fungerar som bäst i kombination av andra ingredienser som aminosyror, antioxidanter och återfuktande ämnen, som hyaluronsyra. Eftersom peptider stärker hudbarriären, är de utmärkta att addera i din rutin om du använder retinol.

Juste Hallååååå?! Krämen är 100ml hur sjukt, denna kommer räcka året ut och året in. Förpackningen är gjord i tung glas?keramik? vet inte materialet men tappa inte denna i handfatet då blir det en dyr historia (nej jag har inte tappat den ännu, men vart så löjligt nära då jag lyfter saker i locket, DON'T DO THAT!)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer