PETER THOMAS ROTH - PUMPKIN ENZYME MASK

I samarbete med Eleven.se så har jag fått hem den omtalade pumpkin enzyme mask ifrån Peter Thomas Roth.

-

''Pumpkin Enzyme Mask hjälper dig på traven med att exfoliera huden för att ge en jämnare hudton och förbereda huden för återfuktning. Med sina ingredienser arbetar produkten också med att jämna ut hudtonen, reducera fina linjer och rynkor samt ge fantastisk lyster. Dess kraftfulla och högeffektiva exfolierande ingredienser riktar sig till den hy som behöver lyster och anti-age samt hud med mycket tilltäppta porer.

Denna härliga mask arbetar på tre olika sätt för att ge din hy bättre känsla och utseende - den exfolierar med pumpaenzym och polerar med aluminiumoxid samt är berikad med C-Vitamin, för en hy med fantastisk lyster!''

-

Applicera ett tunt lager i ansiktet, blöt sedan fingrarna och gnugga försiktigt i cirkulära rörelser i ansiktet. Låt peelingen sitta på i 3-7min och sedan skölj noga.

-

Till en början så märkte jag ingen wow känsla som alla har verkat fått utav denna peeling, och tyckte att den funkade exakt likadant som min favorit the ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution (länk) . Huden blir len och fri från kännbar textur och framförallt så får man ett riktigt fint lyster som jag inte har fått ifrån the ordinary.

Detta är den bästa peelingen jag har testat, ja den är snarlik Peeling solution men det är ändå de detaljerna som skiljer sig ifrån dem och de detaljerna är värda det nästan 5 dubbla priset.

-

Jag har känslig hy och denna peelingen är rivig, men har man en väldigt känslig hy så undvik att skrubba utan använd den som en mask, man får testa sig fram och se vad som passar ens hy bäst.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Mirre,
OH tack för tips
sweetwords.se
Denise,
Ida,
åh den låter ju superbra!
nouw.com/idasvardag
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Älskar deras masker och denna är toppen! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Freja,
åh bra tips! Kanske ska testa. Min hy är dock superkänslig haha, så hittar aldrig nåt som passar.
nouw.com/ajeerf
Kamilla,
Tack för tipset. Jag har en mkt känslig hy som reagerar på alldeles för många produkter tyvärr. Må så gott.
kamillaskamera.com/
sandra,
Rebecca,
Låter som en toppenprodukt
sporthalsa.se/bloggar/rebecca
Den låter riktigt bra 😊
www.saramadeleine.se
cissi25
cissi25,
jag har den 😊 är faktist bra 😊
nouw.com/cissi25