PHYSICIANS FORMULA

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Ett sminkmärke som har verkligen har imponerat på mig är Physicians formula med deras senaste nyheter. i somras fick jag hem ett paket ifrån dem med bland annat dessa tre sminkprodukter. Jag har hunnit använda produkterna en hel del och är helt såld över hur bra kvalité och hur alla produkter känns som smör speciellt butter highlightern OMG!!! Har du testat något ifrån Physicians formula? vilken är din favorit isåfall

Butter highlighter - champagne (länk) herregud säger jag bara, alla måste känna på denna konsistensen, den är silkes mjuk och trycker man lite lätt på den så formas den efter fingret, men ok hur bra är produkten då, jo helt amazing! Detta är ingen highlighter för den blyga, denna syns man på ifrån mils avstånd och resultatet på huden blir ''wet look finish'' det enda negetiva jag har att säga om produkten är att den luktar smält smör, dock så lägger sig den doften.

Rosé all day - petal pink (länk) - inte lika intensiv som butter highlightern, men endå riktigt pigmenterad. Ger en rosa ton på huden men inte en onaturlig nyans. Även denna ger ett ''wet look'' resultat. Butter highlightern är en aning mer mjukare och intensivare.

Rosé all play Eyeshadow Bouquet Rosé (länk) - Super söt ögonskuggspalett med 12 skuggor med varierande formula, matt, satin och skimmer. Alla är högpigmenterade samt jätte lätta att arbeta med. Varje skugga innehåller lugnande rosvatten, lystergivande Kakadu Plum och Antioxidantrik Goji. Dem skimmriga skuggorna som ser flaky ut är bäst att applicera med fingret om man vill ha mycket skimmer, funkar även att spraya setting spray på en bortse med.

Är ni ute efter en ny highlighter eller en palett så skulle jag verkligen spana in dessa, bara att trycka på länkarna så kommer ni till produkterna

Här har jag använt mig av ögonskuggspaletten och lagt ett tunt lager av skimmrig skugga över.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer