PIXI COLLABORATIONS

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

För ett litet tagsen så gjorde några amerikanska influencers varsina collabs med sminkmärket Pixi. Dem alla fick ta fram och göra produkter efter sina önskemål och preferenser, det är både befintliga produkter som dem har skapat nya nyanser på och helt nya produkter som tidigare inte finns, bla highlighter paletten och kräm ögonskuggan.

I Sverige så finns det enbart att köpa Maryam Maquillage två olika Lit Kit dem gör att beställa här och här men dem andra produkterna finns att köpa hos Cultbeauty som är en engelsk sida där jag handlar mycket ifrån.

Jag måste säga att wow vad jag blir mer och mer imponerad av detta sminkmärke, Highlight paletten är hands down den bästa formulan jag har testat, hade dock önskat att någon av nyanserna var mer guldig då jag inte passar i highlighters med ''champagne'' toner, men formulan är som smör minus den flottiga hinnan haha, obviously.

Ni vet ju hur mycket jag älskar Pixis fairy lights och nu två nya nyanser, WOW. Detta är min favorit produkt ifrån Pixi (har dock fått en till favorit, fortsätt läsa så får ni veta vilken) Deras MatteLast liquid lip är riktigt bra och behagliga, jag är dock helt över den matta läpp trenden, men för er som inte är så testa dessa, finns i många nyanser!

Ögonskuggspaletten är riktigt pigmenterad, formulan på dem skimriga är något smuliga men superfina och för det priset mer än okey. Likaså gäller deras From Head to Toe Glow-y Powder formulan är torr och smulig, resultatet på huden blir dock glowy och superfin, inte lika mycket butter effekten som paletten, men bra för priset.

Nya nyanser av Lip Icing och dessa lever verkligen upp till produktnamnet med deras icy colors. Älskar ni läppglans och inte har testat Pixi's så gör det! Seriöst dessa känns som riktigt glansgivande lipbalm's super bekväma som ej känns klistriga eller kladdiga. Finns att köpa HÄR (UK) och deras ''vanliga'' finns att köpa HÄR.

Sist och ja minst har vi deras nya Endless shade stick, som inte finns i det vanliga sortimentet. Detta är precis som det låter, en kräm ögonskugga på stick. Super krämig och hög pigmenterad formula som blendar och lägger sig riktigt fint på locket.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer