POZEHAIR

I samarbete med Poze hair För väldigt längesen så fick jag prova pozes locktång (länk till inlägget ) jag älskade den och använder den fortfarande! Hursomhelst så ska inte detta inlägget handla om locktången utan Pose säljer även löshår! Jag själv använder inte löshår jag använde det dock innan och åh vad jag älskade att sätta fast clipsen och att styla mitt hår, nu bara det hänger och är super tunt... så skulle verkligen behöva sätta in för att få håret tjockare och då är clips ett utav de skonsammaste sätten som jag blev informerad om just då, rätta mig om jag har fel.

Poze hair erbjuder bra kvalité både äkta och syntetiskt hår och ett generöst utbud av nyanser och andra alternativ så som lockigt, rakt, olika längder och typ utav fastsättning så som: Clip on, Flip & go, keratin nail hair, hårträns, micro ring och tape on.

Är ni osäkra på vilken nyans ni ska välja på löshåret? Det är så svårt att veta om man inte har beställt tidigare samt har lite olika nyanser på sitt riktigt hår, då kan Pose lätt hjälpa till på två vis:

- Maila en bild på dig där din färg syns tydligt

- Beställ eller låna hem vår färgring som visar alla nyanser.

Här hittar ni hela deras sortiment

Här ser ni bla Helen Torsgården i sitt Poze hår

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Tips
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer