PR PACKAGE

Aco Face cleansing scrub, 69kr | Aco sunkissed face cream, 99kr | Aco face 3+3 day ceam

Finns att köpa på de flesta apoteken

Jag har hunnit testa skrubben och blev positivt förvånad att den var så ''rivig'', jag har alltid förknippat Aco som ett väldigt milt apotektsmärke, det är det ju visseligen men jag trodde att skrubben skulle vara ganska klen, vilket den verkligen inte var. Den exfolierade huden utan att irritera eller svida min känsliga hud

Aco sunkissed face cream är en brun utan sol lotion, som man applicerar på rengjordhy innan dagkrämen, resultatet blir bäst om man använder den dagligen, för att få ett fin och jämnt resultat.

Jag fick även påfyllning utav mina favorit hårtabletter ifrån Forté Pharma, jag fick även testa deras Hyaluronic Expert som är ett kosttillskott med en unik kombination av vitamin C, hydrolyserat marint kollagen och hyaluronsyra vilka tillsammans ger synergier. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och skyddar även cellerna från oxidativstress.

Hyaluronic Expert passar alla hudtyper, även torr och känslig hud, och rekommenderas som ett komplement till den vanliga, dagliga skönhets- rutinen. Den rekommenderade dagliga dosen är en kapsel tillsammans med ett glas vatten.

just nu är det extrapris på alla deras produkter HÄR

*Inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,
Åh va roligt med paket!
nouw.com/amandadellien
FFRN
FFRN,
Jaa😍😅
nouw.com/ffrn
Madelad83
Madelad83,
ACO är helt klart en favorit 👍
nouw.com/madelad83