PRESENTTIPS OCH RABATT

Idag är det halvägs till julafton , shit vad december har gått fort iår! Har ni handlat klart alla julklappar än? Eller har ni kanske några kvar att köpa? I detta inlägget ska jag nämligen tipsa om riktigt bra julklappar till den sminkgalna, eller ja egentligen till alla som sminkar sig.

Borstar är det viktigaste steget i sminkrutinen, inga bra borstar inget bra resultat. Jag har fått beställa hem lite olika produkter ifrån Bangerhead (inget samarbete) och då eftersom jag är sån som inte orkar tvätta mina borstar så ofta (tyvärr) så beställde jag hem lite nya ögonborstar ifrån Sigma. Och nu när jag fick hem dem så insåg jag hur bra julklapp är inte dessa fina kitten?

Borstar går alltid hem och även om det känns tråkigt att ge eller få så är det ju en sak som alltid behövs, typ som toalettpapper eller köksredskap haha... därför tänkte jag tipsa om dessa fina borst sett ifrån Sigma.

Dessa två kit innehåller två stycken samma ögonborstar, och det är den första borsten som är olik, (ja detta insåg jag när jag fick hem dem....) Skillnaden förutom färgen är att i ena kitet så är borstarna designade för travel så borstskaftet är lite kortare än strandad måttet.

Sigma har grymt bra borstar och bra kvalité, majoriteten av mina borstar är ifrån sigma, jag älskar både deras ansiktsborstar och ögonborstar.

Och skulle det nu vara så att din vän/syskon/bekant/förälder osv nu har 1 miljon borstar så är denna ''brush cup holder'' en superbra present, då detta skyddsfodralet är i hårt skinn så skyddar den borstarna riktigt bra i väskan. Eller så kan man dela på den och ha dem på sminkbordet som en borsthållare. Det står ingenstans om det är äkta skinn, jag tror inte det för då skulle priset spårat ur, men om ni vill vara extra säkra så kontakta sigma, eller återförsäljaren.

HÄR hittar ni hela sigmas sortiment och med rabattkoden FANNYJUBILEUM20 så får ni 20% på allt tom den 20/12

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer