Products that don't work on me

Jag älskar att testa nya sminkprodukter och samlar på mig en hel del. Är det alltid man blir nöjd? Nej! I detta inlägget så tänkte jag skriva om produkter som jag blev besviken på och jag kommer skriva hur dessa fungerade på mig.

Anastasia contour kit

Jag gillade den i början tills jag köpte kat von d's och smashbox contour kit. Bronzern + contourfärgen blir så fläckig på min hy, och det går inte att blenda ut den så att den blir jämn. Jag kan verkligen inte rekomendera detta kitet och speciellt inte för 600kr när KVD's kostar 400kr...

Mac - strobe cream

Denna ger ett ganska fint men diskret glow på huden om man inte har smink på, lägger man sin foundation över eller blandar de tillsammans så synd den absolut inte, inte heller om man applicerar den över foundationen, då den flyttar och "tar bort" foundationen så man får ett rött sträck där man har applicerat krämen (alltså huden lyser igenom) INTE snyggt...

Nyx control freak

Denna köpte jag för att bla Anty har pratat sönder om denna. Jag gillar inte alls denna. Bryna känns blöta och de "stelnar" inte så att bryna håller sig på plats. Det finns så mycket bättre bryngel som faktisktt gör så att bryna sitter hela dagen bla browgal och poni cosmetics, där snackar vi LIM!

Milani Lipstick

Alltså nej.... jag vet att många säger att detta är en exakt dupe på Mac's läppstift och det kan jag absolut inte hålla med om. Dessa blir streckiga och lägger sig fult på läpparna, de ser inte smickrande ut.

Milani Liquid lipstick

mina läppar kanske är lite konstiga jag vet inte, för typ 90% säger att det hatar Colourpops liquid lipsticks, att det är alldeles för torra - jag tycker de är behagliga på och har inga problem med dem. Men alla verkar älska dessa ifrån Milani, but i DON'T! här snackar vi torra läppar, dessa spricker på min läpp - efter en applicering och på direkten.

Too Faced - Sweet peach creamy peach oil lip gloss - Peach Fuzz (Vilket långt namn haha)

Detta läppglanset har jag varit såå taggad på, och jag fick hemskickat detta nu i veckan, och här snackar vi om besvikelse... Den ger ingen ingen färg alls på läpparna annars känns den skön på, dock inte oljig som man kan tro när man läser namnet, kanske betyder det att den innehåller massa olja haha... hursomhelst - ingen färg och vill man ha ett ofärgat läppglans så köper man inte ett för över 200kr!

Mac PRO longwear concealer

Concealern i sig är bra, det är när jag ska highlighta med denna som den inte funkar och det var just utav den anledningen som jag köpte den. Jag är fair och köpte denna i den ljusaste nyansen och den är samma färg som min foundation, kan man highlighta med den då? NEJ!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer