PÜR Cosmetics

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

PÜR Cosmetics har lanserat Filter Blurring Photography Primer en primer tre olika nyanser, rose gold, bronze och original. Jag har testat original primern som ger ett guldigt lyster till huden. Primerna är formulerad med mikro-prismapärlor som ger ett fint glow till huden. Innehåller bla CBD-olja, A-vitaminrikt Energy Complex, essentiella fettsyror och olja från kokosnöt och oliv och sheasmör.

Denna ger ett omedelbart och underbart lyster till huden och foundationen lägger sig så fint över primern. Jag har problem med att foundationen inte sätter sig bra över lystergivande primers som fungerar som även liquid highlighters det brukar tyvärr bli så kakigt, men detta gjorde Pür Cosmetics riktigt bra, min torra hud älskar denna! Håller den sminket extra länge, nej det gör den inte för mig, dock så tycker jag oftast inte att primer gör det utan jag använder primer enbart för att foundationen ska lägga sig fint på huden och det gör den verkligen.

Som jag nämnde innan så kan man även dutta på lite av primern över foundationen för att få en highlighter effekt, går såklart även att användas ensam utan smink för att få till det perfekta glowet en osminkad dag, men var försiktig så du inte ser ut om tin mannen haha.

Är ni ute efter en lystergivande primern så tycker jag verkligen att ni ska spana in denna, ni hittar den här


Ska vi prata om en till ny favorit ifrån Pür Cosmetics? denna produkt har väldens längsta namn, nämligen Longwear foundatin & concealer Love Your Selfie Liquid Foundation jag har i nyansen LG6.

Här har vi en foundation som ger ett magiskt resultat, lystergivande och lägger sig som ett andra lager hud i ansiktet. Foundationen är medium till fulltäckande men känns inte tjock på huden. Men detta är inte bara en foundation utan foundation & Concealer i ett som har en formula som är gjord att hålla upp till 24 timmar. Men efter en arbetsdag så tycker jag att foundationen har gjort sitt. Produkten har två olika sätt att applicera för önskat resultat. Formulan innehåller hudvårdande ingredienser som PÜRs Ceretin® Complex* för antiage-effekt och Energy Complex* som bade ger lyster och fastare hud. Använd pumpen och applicera med borste i ansiktet för full täckning. Där du har ojämn hudton eller behöver dölja något extra använder du produkten som concealer genom att skruva av korken och använda applikatorn.

Dessa två produkter är verkligen dream team, det är inte ofta jag har fått så här fint resultat som jag fick med dessa, har såklart testat dem båda med olika produkter och primern är en helt otroligt bra bas för många olika foundations, jag har testat både flytande och mineral puder. Foundationen fungerar på nästan samma sätt men jag kan uppleva att den kan bli något torr med andra primers

NYCKELINGREDIENSER

CERETIN® COMPLEX | För mjukhet, uppstramning och förbättrad hudton*

ENERGY COMPLEX | En combination av ginseng, grönt te och vitamin B som boostar hudens naturliga metabolism för en klarare mer hälsosam hud*

LINGONEXTRAKT | Hjälper till att skydda huden från påverkan av blått ljus

POLYSACKARID-FILM | Ger effekt av en skyddande film på huden mot negativ hudpåverkan från föroreningar, utan att täppa till

Här hittar ni till foundationen, just nu 30% rabatt

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer