RÄDDADE ETT DJUR


Igår var en väldigt djur händelserik dag.

Jag och mamma går alltid en långgrunda med Ludde på morgonen samt på natten (och små utspridda på dagen såklart)

I går morse så fick även grannhunden följa med, vi tyckte att han borde få gå en lång runda. Det är en slags boxervalp, väger 20/25(?)kg lite mer än vad vi är vana vid så att säga. Men jag och mamma är båda djurälskare (så det går till en överdrift om det ens kan göra det) så vi kände oss trygga med det. Och promenaden gick bra för att vara ouppfostrad, Ludde däremot tyckte väl inte riktigt om att dela sin egentid..


På kvällen strax innan 23 så kände jag att jag ville gå en runda trotts att jag mår så otroligt dåligt efter att ha slutat med en medicin. Jag älskar att gå på nattpromenad så vi tog oss ut. Vi hann nästan hem när jag såg en vit kanin gå och beta gräs i ens trädgård. Herregud jag bara var tvungen att få tag på den, aldrig i livet att jag skulle lämna den där. Så jag ålade, krälade (lol) i gräset och tillslut fick jag tag i den. Min första tanke var att knacka hus och om ingen svarade - ta med den hem och sätta upp lappar dagen efter.

Mamma som vet mer om området viste att det borde barn i ett hus över trädgården. Så vi fyra: jag, mamma, Ludde och kaninen gick kl 23:10 och knackade på huset, och mycket riktigt så var det deras kanin.


Jag kan fortfarande inte släppa vad som hade hänt om jag inte hade trotsat mitt mående och inte gick ut... fy vad hemskt!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

karinahidalgo
karinahidalgo,
Åh vad bra av dig!! <3
nouw.com/karinahidalgo
FFRN
FFRN,