RARE BEAUTY LANSERAS I SVERIGE

Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Ända sedan Selena Gomez gick ut med att hon lanserade Rare beauty så har jag velat beställa hennes produkter. Jag är inget direkt fan av henne men när jag såg sminkprodukterna så blev jag besatt av dem fina förpackningarna. Men att betala en dyr frakt + tull var inget som lockades så jag har hållt mig och hoppats på att dem skulle lansera i Sverige. Jag fick vänta några år haha men nu är dem äntligen här, i veckan så lanserades Rare beauty hos sephora i europa och jag hade ställt alarm på lanserings dagen och beställde hem nästan alla produkter som lanserades (alla hennes produkter har inte kommit till Sverige än)

På instagram så har jag publicerat en tutorial när jag testar alla produkterna, ni kan kika in den HÄR och är ni sugna på att handla själv så hittar ni alla produkter HÄR

➖Illuminating primer
Oj här snackar vi om lyster, den känns väldigt återfuktande och har en lätt formula som nästan smälter på huden. Detta kan nog bli en favorit, återkommer när jag testat den flera gånger.


➖Liquid touch Weightless foundation 180W

Wow vilken foundation! Glöm dock inte att skaka den innan för då blir Resultatet super! Lägger sig fint på huden och ger en lätt-medel täckning. Hade dock önskat liiite mera täckning.


➖Stay vulnerable melting blush - nearly mauve
Denna blev en favorit vid första appliceringen, lägger sig så fint på både opudrad och pudrad bas, super lätt att arbeta med och har lagom pigment. Kan starkt rekommendera!

➖Liquid eyeshadow- nearly mauve
Även denna blev en ny favorit, super lätt att arbeta med, även när den har torkat ner så kan man lätt gå in och fylla på eller Blenda utan problem.

➖Dewy lip balm - Sincere
Detta kan vara den bästa färgade läpp balsamet jag har testat, den är såå tunn i formulan men ger färg som ett läppstift. Wow jag måste beställa flera nyanser!

➖Glossy lip balm - nearly mauve
➖Glossy lip balm - nearly neutral

Dessa glans gillar jag med, tunn i formulan men känns ändå tjock på läpparna utan att kännas kletig, inte min favorit formula men kan absolut rekommendera!
Nu vill jag veta vad ni har testat ifrån märket?! 😍

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer