R+CO

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

ZIG ZAG Root Teasing + Texture Spray

För ett tagsen så skrev jag ett inlägg om mina favorit volym stylingsprodukter som ni kan läsa här om ni har missat. Jag skrev då en del om textur spray och här har vi en till vinnare, den är liknande UNITE Texturiza Spray Dry Finishing då denna inte blir stel eller kletig, utan ger ett lyft utan att kännas eller tyngas ner. Det är drag i den men när jag börjar arbeta in den i rötterna så försvinner produktkänslan och håret går att kamma och styla som vanligt fast med lite mer volym och luftighet.

Produktbeskrivning - Zig Zag har en innovativ, lätt tonad formula som ger en boost till varje hårstrå och tillför ett hållbart grepp och stadga vid rötterna för en fyllig look hela dagen. Den ger en flexibel textur utan flagor, tack vare harts och en polymerkomplex som skapar en osynlig, bindande effekt mellan hårfibrerna. Bra för: Ger grepp och volym till rötterna och textur i hela håret med en ren finish. Gör så här: Spraya direkt vid rötterna på stylat hår för att skapa volym och för ett ökat grepp. Spraya 30 cm från håret.

High Dive Moisture+Shine Créme

När vi hade denna produkten på jobbet så var denna den produkt som alla gick till, personal och kunder, alla älskade denna. Jag använde den på torrt hår när jag var på jobbet och den gick in fort i håret utan att kännas kletig eller fet, gav fin glans och gjorde håret såå mjukt. Nu har jag fått hem en egen och kan testa ut den mera och ja jag älskar den fortfarande lika mycket som för något årsen då jag hade mitt naturliga hår. Nu när jag har 1kg slingor i så blir håret så otroligt torrt och mer slitet och jag har verkligen fått ändra om hela min hårrutin, High Dive fungerar helt magiskt på mitt hår, den får mina blekta längder att se nyfödda ut igen (haha) ger sån fin glans och mjukgör, samt får bort alla mina tovor och får ordning på frisset som ofrivilligt alltid hittar hit.

Är du som jag och älskar ett mjukt och otrassligt hår så måste ni spana in High Dive, den funkar lika bra på torrthår som på handdukstorkat, jag personligen använder lite på båda då den gör att håret går att kamma igenom på handdukstorkat hår och får frisset att lägga sig bättre om man applicerar på torrthår, då tar jag en liten ärta och bara drar igenom på längderna.

Produktbeskrivning - Återfuktar på djupet och ger en reflekterande lyster. Produkten är utvecklad för att kapsla in återfuktande, mjukgörande och frissreducerande egenskaper som lämnar håret mjukt och glansigt. Bra för: Frisyrer som behöver mer fukt än stadga; stilar med len textur. Användning: Arbeta in i handdukstorkat hår, föna torrt eller låt lufttorka. Fungerar också bra som en leave-in conditioner.

Outer Space Flexible Hairspray

Jag har nog nämt det några gånger här men jag är inget fan av hårspray och använder aldrig det, håret blir stelt och kletigt hur jag än gör och inte ens hårspray får mina frisyrer eller lockar i mitt hår att hålla. Finns såklart några få undantag och Outer Space är ett av dem. Denna är flexibel så man kan nå full styrka eller en lite lättare beroende på hur mycket/lite man sprayar. Denna fick mina lockar att hålla en jobbdag trotts mitt glashår och mjukgörande styling produkter som jag alltid har i mitt hår. Lockarna blir inte så stela utan går att kamma ut och då blir även resultatet mjukare. Jag som är allergisk mot ett icke mjukthår har låtit detta spray få flytta in bland hår favoriterna.

Produktbeskrivning - Stylister använder Outer space på fotograferingar när de vill kunna förändra en look flera gånger. Outer space har nämligen stylingminne. Med Outer space kan du lägga håret på spolar, locka det med tång, sätta upp det i hästsvans och sedan fortsätta använda det hela dagen utan att det blir överdoserat. Användning: Skaka förpackningen, styla tills du fått håret som du vill ha det och återupprepa varje gång du vill fixa till eller förändra looken.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Hair

Gillar

Kommentarer