SENT JOBBPASS OCH STOCKHOLM


Hej på er! Jag ska strax sticka iväg till jobbet för att jobba ett sent kvällspass. Slutar kl 00:30 men som tur är så hämtar pappa mig så jag kan få sova iallafall 3timmar inatt. För imorgon ska jag nämligen åka upp till Stockholm för att besöka Daisy beauty expo detta året med!

Minns ni att jag var där förra året? om inte så är Daisy beauty expo en slags skönhetsmässa under ledning utav en av sveriges största skönhetstidning Daisy beauty. Den beskrivs som sammanslagna presskonferenser samt en skönhetsmässa. Denna mässa är endast till för journalister, redaktörer, influencers, osv för att få en första blick på utvalda skönhetsmärkens kommande nyheter under året. Jag är grymt taggad och vill bara att detta jobbpasset ska gå så fort så jag kan sticka iväg!

Jag kommer skriva något blogginlägg imon på bussen upp som tidsfördriv (4+timmar) men annars så kommer jag att vara aktiv på min instagram, dela storys osv under dagarna jag ska vara där, så följer ni mig inte än så gör det så ni inte missar några spännande nyheter - Fnordstrom.se

Är inte lika nervös som förra året så det är skönt, jag kommer bo på samma hotell som föreläsningarna ska hålla till, sen så ska @JosCMakeup bo på samma hotell så jag ska nog klara denna vistelsen i stockholm detta året med haha.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

JosCMakeup
JosCMakeup,
Kommer bli så kul!! VI ska ha så kul! 👏🏻👏🏻❤️
nouw.com/joscmakeup
louiseanderssons
louiseanderssons,
Så taggad! Jag kommer också bo på hotellet på fredagen.
nouw.com/louiseanderssons
FFRN
FFRN,
Nej vad kul! Ses nart😍
nouw.com/ffrn