SENTEUR de CAIA

Jag har gjort något som jag absolut inte trodde jag skulle göra, nämligen beställa en parfym online utan att ha doftat på den. Jag hatar att lägga pengar på parfym, så himla tråkigt och jag är inte alls en så stor parfym älskare som man borde vara haha så att beställa en utan att ha doftat på den är risky. Anledningen måste vara för att jag inte tål parfym, jag får migrän av typ alla starka dofter och går jag förbi en på stan som stinker en massa stark parfym så är hela dagen förstörd för mig - migrän - migrän och migrän...

Men jag blev helt förälskad i Caia's nya parfym som dem släppte för några veckor sen, designen är så fin och den skulle passa så bra som en inredningsdetalj haha. Jag bestämde mig för att inte köpa den då jag antog att den skulle dofta för starkt. Men dagen efter jag hade bestämt mig för att inte beställa den så kom det in en kund till butiken som hade på sig Caia's parfym, och jag sprang nästan fram och frågade om jag fick dofta haha men wow då beställde jag den direkt när jag kom hem då den luktade så gott på henne. Alla parfymer doftar ju olika på alla så jag vart lite orolig innan jag hade fått hem den samt att jag doftade så snabbt så jag hann typ inte känna vad den doftade bara att den var god men inte mycket mer än så.

Jag öppnade parfymen när min mamma och lillasyster var hemma hos mig och ja vi alla älskar doften, Mamma och syrran sprayade som galningar och tog nästan med den hem haha, jag kan lägga till att dem parfymerna som mamma och syrran använder är inte goda haha dem doftar så starkt och så ''tantigt'' så vi har verkligen inte samma smak. Jag gillar lätta och fräscha dofter, inte söta och inte tunga utan ett mellanting.

Jag skulle beskriva parfymen som en lätt men mycket doftrik doft, den har inte dem där starka tonerna som gör att jag får migrän men samtidigt så doftar dem mycket. Den doftar fräscht, kvinnligt samt en liten touch av mystisk vanilj som kommer fram lite diskret inkapslad med dem andra tonerna. Doften håller även i sig länge, jag skulle väl säga en arbetsdag. Det verkar även vara en parfym som passar dem flesta då jag knappt har sätt någon dålig review.

Har du testat den? eller funderar du på det?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

beatricenyman
beatricenyman,
Blir lite sugen själv när man hör vad alla säger om den! Men jag är väl lite som du där, parfymer köper jag väldigt sällan. Typ aldrig, finns "roligare" sakeratt lägga pengar på. Hehe 😊
nouw.com/beatricenyman
FFRN
FFRN,
Ja precis så tråkigt haha, denna var dock inte tråkig att köpa då den var så fin samt doftar så gott 😍
nouw.com/ffrn